08.06.2022
The Motans a lansat o noua piesa care a cucerit publicul instant! Vezi cat de bine suna „Cafe de Flore”: „E pe repeat de cand ati lansat-o” - VIDEO

Si-a uimit din nou fanii cu o balada de dragoste. Interpretul originar din Republica Moldova, The Motans este activ din punct de vedere profesional si lanseaza tot mai des piese noi. La o diferenta de 13 zile, solistul trupei a anuntat despre aparitia unei noi melodii si anume „Cafe de Flore”.

Recent, pe pagina sa de Instagram, solistul trupei, Denis Roabes a publicat o fotografie din cadrul filmarilor pentru videoclip si a scris: „Maine e pe YouTube.”

Bella Hadid - o noua aparitie galanta! Ce tinuta a purtat de data aceasta cea mai frumoasa femeie din lume, dar si ce idei ofera pentru abordarea unui astfel de stil - FOTO

Piesa a fost deja lansata pe Youtube si a reusit sa adune in doar 2 ore peste 12 mii de vizualizari.

Versurile piesei au fost scrise de Denis Roabes, iar muzica a fost compusa de Alex Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac si Denis Roabes.

Internautii au ramas uimiti de profunzimea cantecului si astfel au scris sute de comentarii: „Faceti o treaba minunata si va adoram!”, „Un mesaj adinc transmite piesa in balans cu videoclipul.”, „Nu sunt cuvinte pentru o asemena arta, raman placut surprinsa la fiecare melodie, si ma bucur exact ca un copil cand ii oferi o bomboana.”, „Cel mai tare moldovean.”, „E pe repeat de cand ati lansat-o”.

Valentina Nafornita are o noua pasiune! Pe langa muzica, soprana s-a indragostit de un sport nobil. Vezi care este acesta si ce demonstratie surprinzatoare a facut - VIDEO

The Motans este o formatie muzicala din Republica Moldova, condusa de solistul acesteia, Denis Roabes. Trupa a devenit populara datorita pieselor:„Versus", „Tu", „Jumatate Stai".

Articole din aceeasi categorie