25.12.2021
Shakira, o mama mandra. Fiul ei de opt ani ii mosteneste pasiunea pentru muzica. Imaginile in care apare cantand la pian sunt virale - VIDEO

Considerata una dintre cele mai indragite artiste la nivel mondial, Shakira este si o mama implinita. Are doi copii superbi, iar Milan, fiul ei cel mare, pare sa-i mosteneasca pasiunea pentru muzica, potrivit unui filmulet facut public pe retelelele sociale.

Shakira are o relatie cu fotbalistul Gerard Pique, caruia i-a daruit doi copii - Milan si Sasha, de care este foarte mandra.

Celebra cantareata columbiana este foarte activa pe retelele sociale si deseori face publice imagini inedite cu cei doi baieti ai ei. Astfel, de curand, ea l-a filmat pe Milan, in varsta de opt ani, in timp ce canta la pian.

Marinela Bezer a mers cu masina timpului si a sarbatorit Craciunul in stilul anilor 90. Vezi decorul inedit si tinuta de diva a bloggeritei - FOTO/VIDEO

In videoclipul facut public pe retelele sociale, care s-a dorit a fi un concert dat in memoria Belei, Milan apare cantand la pian mai multe melodii clasice, intre care The Cancan si Spanish Cabellero.

”Acest concert virual este un mic omagiu adus de Milan dragei noastre Bela, care ne-a invatat pe noi, atat parinti, cat si copii, ce inseamna iubirea, respectul si dedicarea pentru munca.”, a scris Shakira.

In urma cu cateva luni, cantareata a facut publice imagini inedite cu cei doi copii ai ei.  Mai exact, ea i-a filmat pe Milan (8 ani) si Sasha (6 ani) in timp ce se distreaza pe single-ul lui J Balvin, „In Da Getto”. Filmarea a strans peste 2 milioane de like-uri.

Lora, intr-o rochie scurta, din latex, pe strazile din Paris. Cantareata si-a impresionat fanii: ”Esti de o frumusete rara!”

Totodata, acestia sunt pasionati si de surf, mama lor facand publice mai multe imagini pe retelele sociale in care apareau pe placa. 

Milan si Sasha sunt copiii cantaretei columbiene cu fotbalistul spaniol Gerard Pique. Cei doi formeaza un cuplu din 2011.

Primele imagini cu chipul fetitei lui Nicole Cherry: „Ea este minunea mea, Anastasia” - FOTO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie