24.12.2021
Primele imagini cu chipul fetitei lui Nicole Cherry: „Ea este minunea mea, Anastasia” - FOTO

Nicole Cherry a nascut la finalul lunii noiembrie o fetita perfect sanatoasa, iar acum a postat primele imagini cu chipul Anastasiei. Fanii artistei au fost curiosi sa vada cum arata micuta si iata ca asteptarea a luat sfarsit.

La doar 22 ani, Nicole Cherry a devenit mama pentru prima data. Anastasia ii umple acum sufletul de bucurie, iar de cand a venit pe lume ea a schimbat complet viata parintilor ei. Peste doar 3 zile, mai exact pe 27 decembrie, fetita va implini o luna de cand s-a nascut. Timpul trece repede, iar artista este fascinata de fiica ei. Pana acum nu a vrut sa arate chipul fetitei sale, iar fanii sai au fost curiosi sa vada cu cine seamana Anastasia. Asteptarea a luat sfarsit, pentru ca Nicole Cherry a postat primele imagini cu fiica ei. „Ea este minunea mea, Anastasia”, a scris proaspata mamica pe una dintre retelele de socializare. Fotografia a primit mii de aprecieri si sute de comentarii cu vorbe frumoase. Nicole Cherry si-a intrebat fanii cu cine cred ca seamana Anastasia, iar mai mult de jumatate au raspuns ca micuta seamana cu mama ei.

Nicole Cherry: „A stat la mine in burta 9 luni, dar seamana cu Florin” Recent, in cadrul emisiunii „Vorbeste lumea” intrebata cu cine seamana micuta, Nicole Cherry a spus ca aceasta a mostenit trasaturile lui Florin. Logodnicul artistei este foarte implicat in cresterea micutei Anastasia. „Ma ajuta foarte mult Florin, ma asteptam sa fie grijuliu cu noi pentru ca stiam cum e cu pisica si o divinizeaza. Seamana cu el. A stat la mine in burta 9 luni, dar seamana cu el. E fata lui tata, asa o sa fie, sunt sigura. Eu ma bucur. Stiu cat isi dorea Florin sa aiba o fetita si chiar e o perioada extrem de frumoasa de care ne bucuram din plin”, sustine artista.

Kim Kardashian l-a prezentat pe noul sau iubit celor patru copii ai sai. „Il adora!”

Artista a avut o nastere usoara si o recuperare la fel de usoara. „Nu pot sa zic ca am avut o experienta traumatizanta, nici pe departe. Eu nu am simtit nimic. Efectiv m-am bucurat de fetita. Nasterea in sine a fost frumoasa si perioada de dupa, la fel. Chiar m-am bucurat 100% de ea si nu am simtit nimic. A fost de ajuns sa o privesc si am uitat de tot”, a declarat Nicole Cherry recent la „Vorbeste lumea”.

Familia Carnat - vacanta de neuitat la munte! Vezi atmosfera de poveste si emotiile intense traite de ei - FOTO/VIDEO

Horoscop 25 decembrie 2021. Capricornii pleaca in vacanta, Gemenii au probleme cu banii

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie