13.03.2023
Si-a organizat ziua de nastere in doar doua zile! Tatiana Heghea: „Daca eu stiam ce nebunie va fi in seara de ieri, amanam prezenta aici..” - VIDEO

Interpreta din Republica Moldova, Tatiana Heghea, a fost invitata in studioul O Seara Perfecta, unde a povestit despre petrecerea pe care a dat-o de ziua ei.

„Daca eu stiam ce nebunie va fi in seara de ieri, amanam prezenta aici. Iti dai seama, sunt atat de impresionata de tot ceea ce s-a intamplat aseara, in cat, nu eram fizic pregatita, sau chiar si emotional sa ma prezint aici.”, a spus Tatiana.

O multime de flori, cadouri si emotii de neuitat! Vezi unde si alaturi de cine si-a sarbatorit Tatiana Heghea cei 35 de ani - FOTO/VIDEO

Petrecerile organizate din timp nu-i reusesc, de aceea a lasat pentru ultimul moment: „Mie nu-mi reusesc petrecerile organizate cu trei luni inainte, cu patru luni. Eu nu am inspiratie pentru ele, eu ma pierd simi se pare ca-i monoton. Eu ma las dusa de val. S-a intamplat ziua mea pe 9 martie si eram foarte armonioasa. Imi veneau multe flori, cadouri, telefoane, foarte multe mesaje si eram extrem de fericita. In sinea mea ziceam ca o sa facem o masa cu familia mea si la un moment dat nu stiu cine m-a sunat si eu simt si ii zic: „Vii duminica la ziua mea?”. Mi-am organizat ziua de nastere in doua zile. Joi am gandit, vineri am actionat un pic, sambata mai mult si duminica s-a intamplat petrecerea. A fost stresant pe alocuri.”

Horoscop 14 martie 2023. Zodia care are noroc in dragoste, in aceasta perioada. Alegeti cu grija

Heghea a mentionat cum trebuie sarbatorita ziua de nastere: „Aniversarea este o zi in care trebuie sa simtim recunostinta. Ai posibilitati - faci petrecere, nu ai - nu faci. Dar nu-i despre asta. Recunostinta pe care trebuie s-o traiesti indiferent de orice, cat suntem sanatosi si avem niste realizari. Eu am vrut sa aduc reunostinta tuturor oamenilor pe care i-am prins timp de cateva zile.”

Interpreta a impus un dress-code pentru ziua sa de nastere: „Toata lumea a respectat, nu a fost simplu, banuiesc. Nu toti au fost din industria muzicala si nu toti au acces la un costum smoking. Erau foarte multi barbati atat de frumosi si femei elegante. Eu am cei mai tari oameni.”

Tatiana Heghea a povestit cum s-a decis sa-i cante mamei la evenimentul sau: „Eu mi-am pus drept scop sa nu fie o petrecere emotionanta, eu am vrut o petrecere eleganta, fara copii apropo. Am rugat si toata lumea s-a supus placerii sa lase pe cineva sa stea cu copilul. N-am vrut sa fac momente emotionante, dar gratie de Gabriel Nebunu, care a zis ceva de mama. Mi-am spus ca trebuie sa fac, fiindca, atat de mult pretuiesc prezenta lor in viata mea si a fost o improvizatie de moment. Am cantat acapela si a fost o liniste in sala, fiindca, toti au simtit vbratia asta sincera si emotionala.”

Articole din aceeasi categorie