23.04.2023
Shakira a avut parte de o surpriza neplacuta cand a ajuns la vila din Miami. Isi cauta deja o alta casa in care sa stea cu copiii

Nici bine nu a ajuns in SUA, dupa ce a parasit definitiv Barcelona alaturi de cei doi copii ei ei, ca Shakira s-a si izbit de o problema a carei rezolvare nu poate fi amanata. 

La inceputul lunii aprilie, Shakira spunea adio Barcelonei, orasul in care si-a crescut cei doi fii pana acum. Dupa o vacanta in trei, acestia s-au indreptat spre America, acolo unde incep o viata noua.

Conform jurnalistilor de la Marca, solista columbiana trebuie sa-si caute o alta locuinta, cel putin una temporara, dupa ce in vila ei de 20 de milioane de dolari din Miami, aflata intr-unul dintre cele mai bune cartiere din South Beach, s-au gasit termite, asa ca familia nu s-a putut muta. O companie care se ocupa cu dezinsectii a fost chemata la adresa vedetei.

Ce nume are, de fapt, Antonia in buletin. Doar cunoscutii stiu despre prenumele „secret” al cantarete

Pentru ca locul in care Shakira are casa este unul in care misuna turistii, aceasta si-a acoperit fatada locuintei pentru a se feri de ochii curiosilor si mai ales pentru a se asigura ca baietii ei au parte de liniste si intimitate.

Conform informatiilor care circula in mass-media internationale, cantareata ar fi dispusa chiar sa se mute de tot intr-o alta vila si este gata sa plateasca si 50 de milioane de dolari pentru locuinta perfecta. In acest scop, a vizitat deja, alaturi de un agent imobiliar, cateva proprietati.

Marcela Paladi - tot mai aproape sa-si indeplineasca visul de a merge din nou! Tanara este in drum spre Germania. Vezi mesajul pe care l-a publicat pe retelele de socializare - FOTO

Articole din aceeasi categorie