23.04.2023
Marcela Paladi - tot mai aproape sa-si indeplineasca visul de a merge din nou! Tanara este in drum spre Germania. Vezi mesajul pe care l-a publicat pe retelele de socializare - FOTO

Marcela, tanara care a ramas fara picioare in urma unui grav accident, produs pe viaduct, a anuntat pe Instagram ca este in drum spre Germania, acolo unde ii vor fi puse proteze moderne, ce o vor ajuta sa mearga din nou.

„In drum spre Germania. Piciorusele ma asteapta.”, a scris Marcela in descrierea unei fotografii care a fost facuta in Romania.

Marcela Paladi este sustinuta extrem de mult in toata aceasta perioada de sora sa, Livia, care a decis sa fie alaturi de ea si in Germania pentru a a o ajuta atat timp cat va dura procesul de recuperare.

Reuniunea intregii familii. Ben Affleck alaturi de actuala, dar si fosta sotie - FOTO

Paladi va avea parte de proteze moderne ce o vor ajuta sa mearga, insa dupa o perioada lunga de reabilitare.

Recent, Marcela a fost invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta. Intrebata care va fi primul lucru ce il va face atunci cand va merge din nou, ea a raspuns: „Cred ca am sa alerg pana o sa cad. Nu stiu din care colt al orasului am s-o apuc, dar am sa aleg pana n-o sa mai pot. Imediat ma inscriu si la dansuri inapoi, asta nici nu se pune in discutie. Cand eram pe patul de spital, m-am trezit si primul lucru a fost sa cer mancare. Dupa am spus sa anuntam parintii si tot in timpul asta ma gandeam care profesor ar putea sa ma ajute. Eu sunt in viata si asta conteaza, restul sunt doar mici neplaceri.”

Cum arata casa Irinei Rimes. Design-ul interior a fost inspirat dintr-o amintire din copilarie - FOTO

Articole din aceeasi categorie