23.04.2023
Ce nume are, de fapt, Antonia in buletin. Doar cunoscutii stiu despre prenumele „secret” al cantarete

Toata lumea o cunoaste pe Antonia (34 de ani), insa putini sunt cei care-i stiu numele din buletin. Care este, de fapt, numele real al iubitei lui Alex Velea. 

Antonia, partenera lui Alex Velea, este considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Se poate spune ca este o femeie implinita din toate punctele de vedere. Are o cariera muzicala in plina ascensiune, este iubita lui Alex Velea, si are trei copii adorabili.

Horoscop 23 aprilie 2023. Zodiile care pun la cale planuri de casatorie

Pe retelele de socializare sau in spatiul public, artista nu s-a prezentat niciodata cu numele real si putini stiu cum se numeste vedeta. Ei bine, in buletin, este trecuta ca Antonia Clara Iacobescu.

Cum arata casa Irinei Rimes. Design-ul interior a fost inspirat dintr-o amintire din copilarie - FOTO

De curand, pe data de 12 aprilie 2023, Antonia a implinit 34 de ani, aniversare care nu avea cum sa treaca fara o surpriza din partea lui Alex Velea. Pentru ca familia reprezinta cea mai mare realizare din viata ei,  iubitul artistei s-a gandit sa-i organizeze o cina surpriza, cum altfel, daca nu alaturi de cei trei copii ai lor. 

Artista a publicat pe retelele de socializare o fotografie memorabila de la, cel mai probabil, cea mai frumoasa aniversare de pana acum: „Cea mai frumoasa surpriza!”, a scris Antonia in dreptul imaginii cu Alex Velea si copiii.

Articole din aceeasi categorie