07.06.2024
Sfatul pe care i l-a dat Andra lui Oleg Spînu! Ce a dezvăluit tânărul interpret - VIDEO

Oleg Spînu a cântat în fața publicului român. Înterpretul povestește cum a fost experiența lui la Concertul de Folclor și Trăire Românească „Tradițional 2”, dar și cum e să cânți alături de Andra. Află detalii într-un interviu marca O Seară Perfectă.

„A fost o exeperiență foarte bogată, cu energie, am învățat foarte multe, cum să lucrezi mai bine cu publicul, cu oamenii. Am realizat cât e de greu să faci așa un concert mare, trebuie să lucrezi mult”, spune Oleg Spînu.

„Cel mai numeros dintre concerte a fost în Oradea, cu intrare liberă, la care au fost peste 25 de mii de oameni”, a adăugat interpretul.

Valerie Lungu, prinsă cu photoshop-ul! Detaliul care a dat-o de gol pe influenceriță - FOTO

Oleg spune că îi place să cânte și dispoziția lui se schimbă imediat ce urcă pe scenă „Mereu când urc pe scenă sunt altfel, mă duc la evenimente și oamenii mă întreabă de ce nu sunt atât de energic, iar mama le spune, când încep a cânta, sunt alt om. Scena este a doua casă pentru mine. Tare îmi place când omul mă ascultă, dansează și cântă în rând cu mine”.

Tânărul spune că Andra este ca o a doua mamă pentur el și ține cont de sfaturile pe care i le dă: „Andra mi-a spus că fără muncă nu o să ajung nicăieri și dacă o să continui așa cum fac acum, o să ajung și mai departe”

A vizitat 145 de ţări în 5 ani doar cu rucsacul în spate! Cine este moldoveanca care vrea să facă ocolul lumii - VIDEO

De asemenea, în cadrul emisiunii interpretul a vorbit despre studiile lui. La colegiu acesta este acum în perioada de practică. „Mergem la concerte, la teatru, acum am fost în Polonia cu corul. La jumătatea lunii iunie voi fi în vacanță dupa ce voi termina cu examenele. A fost un an destul de greu”, spune tânărul.

Anna Berezovsky revine cu o surpriză! Ce a pregătit interpreta pentru fanii săi: „A fost foarte greu, dar a fost foarte frumos” - VIDEO

Vacanța de vară, pentru Oleg, va fi orientată, la fel, spre cariera sa: „În vacanță o să am concerte, evenimente, tot muncă, o să lucrez la piese”.

Recent, Oleg a fost acuzat că nu-și onorează obligaținile la evenimente, tânărul însă nu reacționează la hate. „Nu reacționez pentru că haterii imi aduc urmăritori, după ce a fost valul ăsta, de la 140 de mii de urmăritori pe TikTok am ajuns la 170, asta îmi aduce venit”.

Articole din aceeasi categorie