07.06.2024
Anna Berezovsky revine cu o surpriză! Ce a pregătit interpreta pentru fanii săi: „A fost foarte greu, dar a fost foarte frumos” - VIDEO

Cu un videoclip plin de culoare și mister a început vara interpreta Anna Berezovsky. Videoclipul la piesa „Inimioara” a venit câteva luni mai târziu, dar e mai frumos să începi așa sezonul estival. Cum au decurs filmările află într-un interviu marca O Seară Perfectă.

Anna Berezovsky afirmă că a reușit să filmeze videoclipul datorită echipei de profesioniști cu care a lucrat: „A fost multă inspirație, a fost o fantezie din copilărie, care s-a realizat astăzi. În două zile s-a făcut practic imposibilul, a fost foarte greu să găsesesc dansatorii. A fost o experiență de neuitat”.

Daniela Cheltuitor l-a botezat pe micuțul Mark! Cu câți nași de botez s-a ales fiul ei - VIDEO

Întrebată cum a fost pentru ea să intre în rolul pe care l-a jucat, Anna a răspuns: „A fost foarte greu, dar a fost foarte frumos. Asta mi-am dorit și într-adevăr, costumația aceasta am îmbrăcat-o și am simțit o altă energie. Totul are un efect în viața aceasta”.

Să nu faci asta cu pielea ta niciodată! Top 5 mituri despre îngrijirea tenului - VIDEO

Videoclipul reflectă o poveste de dragoste în care o moldoveancă reușește să intre într-o șatră de țigani și să facă parte din ea. „O poveste de dragoste, o fată a nimerit întâmplător într-o șatră de țigani și s-a îndrăgostit de baronul țiganilor. Baronul e soțul meu, nu am văzut tot procesul când a fost machiat, iar la sfârșit nu-mi recunoșteam soțul”, povestește interpreta.

Este un videoclip făcut prin sânge, cu jertfe mari la propriu și la figurat. „Pe platoul de filmare am avut un accident și puțin au suferit degețelele, dar până la urmă o să treacă. S-a întâmplat la sfârșitul filmărilor, de o lună și ceva am degetele bandajate”, menționează invitata.

Ești în căutarea rochiei perfecte pentru balul de absolvire? Vezi unde o poți găsi - VIDEO

Anna mai spune că urmează o vară cu multă odihnă:„Acum ca niciodată îmi doresc multă odihnă, lansăm videoclipul și în România, iar împreună cu dansatorii o să călătorim și o să promovăm piesa mai departe, cu multă odihnă în paralel, familia e oricum în prim-plan, ei sunt mereu alături de mine, mă susțin”.

Articole din aceeasi categorie