03.09.2022
Sergiu si Irina Kovalsky - vacanta de vis la Paris! Vezi cum isi petrec timpul cei doi in orasul dragostei si ce deliciu gastronomic au gustat - VIDEO

Interpretii au decis sa-si organizeze o escapada intr-unul dintre cele mai frumoase si romantice orase din lume, Paris.

Irina a publicat deja cateva filmulete pe pagina sa de Instagram in care a aratat ce a reusit deja sa faca in prima zi de vacanta.

Ajunsi la Paris, sotii s-au cazat intr-un hotel superb care uimeste datoita privelistii sale panoramice. „Ce frumos este. Ma aflu aici deja a treia oara.”, a mentionat Irina in mediul online.

Sarbatoarea continua! Dupa o nunta ca in povesti, Anastasia Fotachi si Gabriel Stati au organizat zeama. Vezi unde a avut loc evenimentul si ce tinute au purtat mirii - FOTO/VIDEO

Si pentru ca Parisul este cunoscut si datorita deliciilor culinare pe care le are, artistii au decis sa viziteze un restaurant din oras unde au avut ocazia sa manance melci, creveti si stridii.

Dupa ce a gustat pentru prima data melci, Irina a recunoscut: „Este gustos. Imi aduce aminte de rapane.”

Serghei si Irina s-au casatorit in 2012. Cei doi cresc impreuna 3 copii - Liza, Serghei si Anghelina. Acestia au facut parte din formatia LUME. 

La multi ani, PRO TV Chisinau! Lorena Bogza - mesaj de felicitare la 23 de ani de la infiintarea postului de televiziune: „Multumim pentru tot ceea ce a fost si pentru ceea ce va fi”

Articole din aceeasi categorie