03.09.2022
Sarbatoarea continua! Dupa o nunta ca in povesti, Anastasia Fotachi si Gabriel Stati au organizat zeama. Vezi unde a avut loc evenimentul si ce tinute au purtat mirii - FOTO/VIDEO

Pe data de 1 septembrie, a avut loc cea mai asteptata nunta a anului in care Anastasia Fotachi si Gabriel Stati au devenit sot si sotie. 

Marele eveniment nu a fost sarbatorit o singura zi. Asa cum spune traditia moldoveneasca, a doua zi dupa nunta se organizeaza zeama.

Cea de-a doua petrecere a avut loc la o vinarie din tara, acolo unde au fost invitate cele mai apropiate persoane din viata Anastasiei si al lui Gabriel.

Muzica buna si dansurile au fost elementele cheie ale sarbatorii. „Daca m-ar intreba cineva unde am dansat cel mai mult, raspunsul cu singuranta ar fi, la nunta noastra.”, a mentionat Anastasia pe pagina sa de Instagram.

Pentru a doua zi de nunta, Anastasia a optat in favoarea unei rochii roz pudra de lungime midi. Tinuta a fost completata de o pereche de pantofi de tip stiletto, albi.

Delia, anunt surprinzator pe retelele de socializare: „De azi nu mai trecem peste sufletelul meu” - FOTO

Gabriel a purtat o tinuta clasica formata dintr-o pereche de pantaloni si o camasa.

Anastasia Fotachi este una dintre cele mai urmarite tinere din Moldova si se lauda cu peste 200 de mii de urmaritori pe Instagram. Modelul a devenit cunoscut dupa ce a castigat titlul de „Miss Bikini Moldova” in 2015. Aceasta este casatorita cu omul de afaceri Gabriel Stati.

Adriana Babin - ceruta in casatorie! Vezi imaginile emotionante publicate de naista pe retelele sociale: „De la prima interactiune ne-am placut reciproc” - FOTO

Articole din aceeasi categorie