03.09.2022
La multi ani, PRO TV Chisinau! Lorena Bogza - mesaj de felicitare la 23 de ani de la infiintarea postului de televiziune: „Multumim pentru tot ceea ce a fost si pentru ceea ce va fi”

Ziua de 3 septembrie este speciala pentru PRO TV Chisinau deoarece astazi se implinesc 23 de ani de la lansarea postului de televiziune.

Cu acest prilej, prezentatoarea emisiunii „In profunzime”, a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj de felicitare, prin care le-a urat tuturor la multi ani si pace.

„23 de ani de PRO TV! 23 de ani de cand suntem zi de zi impreuna! Multumim pentru tot ceea ce a fost si pentru ceea ce va fi! La multi ani, telespectatorii nostri! La multi ani, PRO TV! La multi ani in pace, noua tuturor!”, a mentionat Lorena Bogza.

Urmeaza o toamna cu multe surprize la PRO TV!

Internautii au apreciat postarea si au lasat, in sectiunea de comentarii mai multe urari de bine: „La multi ani tuturor celor care acum ne informeaza si ne distreaza! Cele mai sincere felicitari si urari! Prosperitate si libertate!”, „La Multi Ani inspirati si buni.”, „La multi ani frumosi, Pro TV”

De 23 de ani, ai PRO TV! Vezi vedetele care au crescut odata cu indragitul post de televiziune - FOTO

PRO TV Chisinau a fost infiintat in 1999 si este unul dintre cele mai importante posturi de televiziune din Republica Moldova, difuzand, pe langa programele Pro TV Bucuresti (dupa o grila proprie, diferita de cea romaneasca), o serie de jurnale si emisiuni locale.

Articole din aceeasi categorie