10.04.2023
Sergiu Nedelea si maestrul Nicolae Botgros au descoperit o noua vinarie in cadrul emisiunii „Wine Trips Romania”: „Am si eu un vin care se numeste Vita lui Botgros...” - VIDEO

S-au bucurat de vin, soare si muzica, Nicolae Botgros alaturi de somelierul Sergiu Nedelea, au participat la filmarile noului episod Wine Trips Romania. 

Maestrul Nicolae Botgros a fost invitatul special din al treilea episod al emisiunii Wine Trips Romania.

„A fost o experienta foarte mare si frumoase mai sunt podgoriile noastre. Poti sa spui ca Moldova noastra este plina de podgorii si are bogatii frumoase, avem ceea ce nu ne-am gandit niciodata, ca in Moldova s-ar putea sa traim asa de bine. Cand te uiti dintr-o parte traim foarte bine, avem si vinuri bune, avem si fructe, avem si legume, avem de toate. Am fost la Asconi si vreau sa spun ca nu am ramas uimit doar de vinurile cate sunt, am ramas uimit de tehnologiile care sunt, faptul ca oamenii lucreaza exact cum e peste hotare, deci avem o tehnologie frumoasa si sper ca aceasta tehnologie si tot ce se produce in tara noastra este de folos pentru noi, pentru oameni.”

Vedete cu chipul de nerecunoscut! Ele au mers prea departe cu operatiile estetice - FOTO

De asemenea, Nicolae a spus: „Cel mai nou este ca am si eu un vin care se numeste vita lui Botgros, este un vin extraordinar de frumos, bun, as spune ca si ambalajul e frumos, dar inca nu este pe piata, o sa apara in curand. Ceea ce a vazut la Asconi si ceea ce stiu ca se afla in Moldova noastra este de pret si este de pret bun, fiindca vinurile noastre niciodata nu ne-au dat de gol. Tin minte de la parinti, cum facea tatal meu vinul, tata facea vn foarte bun, numa ca ii ajungea foarte putin, el face vin pe 2-3 luni de zile.”

Dirijorul a povestit si despre vinul „Vita lui Botgros” care va aparea pe piata in curand. „Vreau sa va spun ca avem cu ce trai, trebuie sa ne mandrim si sa dea Dumnezeu pace si liniste. Mi-am dat seama ca am o varsta si nu o sa cant cat ii lumea, o sa ma mai ocup si de altceva. Iar de altceva nu am cum sa ma ocup decat sa iau de la tatal meu si sa fac ce a facut tatal meu. Tatal meu a facut vinuri bune si nu doar, dar eu vreau sa-i prelungesc si gandurile gospodaresti. Am decis si eu sa fac un vin asa numit Vita lui Botgros, care va merge bine pe piata.”

Moment plin de emotie! Tina Karol a imbratisat-o pe mama lui Dan Balan, la concertul din Chisinau - VIDEO

Articole din aceeasi categorie