21.09.2022
„Cel mai umilitor moment din viata mea”: Margot Robbie a recunoscut ca a ramas cu impresii urate dupa filmarile „Barbie”

Iti amintesti cum aproape toata vara am asteptat mai multe fotografii noi de pe platoul filmului „Barbie”? In toate cadrele, Margot Robbie, cu un zambet ideal, aparea in tinute roz alaturi de colegul sau, Ryan Gosling. Se pare ca actritei i-a placut destul de mult procesul de filmare. Insa, in ajun, Margot a negat toate aceste speculatii. 

Robbie a recunoscut ca mereu era urmarita de paparazzi, care inconjurau platoul de filmare zilnic: „Stiam ca va fi putina atentie din partea presei si poate ca unele fotografii vor ajunge pe web, dar nu ma gandeam ca totul va fi asa cum a fost”. In plus, actrita s-a revoltat din cauza unui numar mare de oameni, care permanent urmareau cum decurg filmarile. 

Imagini de poveste! Natalia Gordienko, in rolul lui Alice din Tara Minunilor, in cea mai recenta sedinta foto a sa: „Frumoasa ideea acestei sedinte” - FOTO

„Nu va pot reda cat de suparati eram cu totii. Dintr-o parte se vedea totul frumos, noi radeam si ne distram, insa in suflet noi muream. Ma gandeam ca acesta este cel mai umilitor moment din viata mea”, a spus Margot. 

In plus, Robbie nu se astepta ca imaginile facute de catre paparazzi vor genersa atat de multa atentie pe web: „Stiam va trebui sa filmam in Los Angeles. Si stiam ca va fi o oarecare atentie din partea trecatorilor si, poate unii dintre ei vor face cate o fotogragie. Dar nu ma asteptam la ce s-a intamplat pana la urma. A fost o nebunie. Sute de oameni ne priveau constant”.

Shakira, inselata inca din 2012 de Pique. Cat de celebra si frumoasa e presupusa amanta

Dupa cum puteti intelege, chiar si cei mai publici oameni uneori nu pot face fata fluxului de atentie in directia lor. Acum Robbie are nevoie de o restabilire mintala. Filmul in sine, apropo, va fi lansat peste un an. 

Articole din aceeasi categorie