26.09.2022
Serena Williams, Kim Kardashian si alte 5 celebritati care au avut sarcini si nasteri dificile: „Aproape ca am murit”

Serena William isi sarbatoreste astazi ziua de nastere. Sportiva implineste 41 de ani. Suntem siguri ca ea considera cel mai valoros lucru din viata ei nu titlurile si premiile prestigioase pe care a reusit sa le castige, ci pe fetita ei. Asadar, in acest articol iti prezentam 7 celebritati care au vorbit sincer despre sarcinile lor si cat de greu a fost pentru ele sa nasca. 

Serena Williams

Serena William a devenit pentru prima data mama la 36 de ani. Sportiva are o fiica, pe nume Alexis Olympia. Aceasta a recunoscut ca dupa nastere ea nu se simtea deloc bine: „Aproape ca am murit dupa nastere. Nasterea in sine a decurs bine, insa urmatoarele sase zile au fost un adevarat cosmar. Totul a inceput cu o embolie pulmonara (blocarea plamanilor de catre un tromb), care a provocat complicatii grave. Din cauza tusei puternice mi s-au destramat suturile de la operatia cezariana. Medicii mi-au gasit un hematom urias in stomac. Un cheag de sange, in orice moment putea ajunge la plamanul meu”, a spus sotia lui Alexis Oganyan.

Kim Kardashian

Revenirea anului! Dupa o pauza de 5 ani, Rihanna va sustine un concert la Super Bowl 2023

A doua sarcina a lui Kim Kardashian a decurs cu mari complicatii, despre care ea a decis sa le spuna si urmaritorilor sai. Nici nasterea nu a fost usoara. „Dupa ce copilul se naste, placenta trebuie sa iasa. Insa a mea s-a blocat. Acest lucru provoaca sangerari severe si adesea aduce la moartea femeii. In cazul meu, a fost dezgustator”, a marturisit Kim. Dupa aceea, medicii i-au interzis vedetei sa mai fie insarcinata, asa ca ea a fost nevoita sa recurga la ajutorul unei mame surogat pentru a-i aduce pe lume pe copiii sai. 

Ida Galich

Populara bloggerita rusa a devenit mama pentru prima data in 2020. Nasterea fiului sau, care a fost numit Leon, a fost foarte dificila pentru ea, in ciuda faptului ca fostul ei sot, Alan Basiev a sustinut-o pe tot parcursul procesului. „M-am intors catre sotul meu si l-am intrebat: „Sangerez?”. El imi spune ca nu. Insa eu am inteles dupa chipul lui ca totul este rau. Sarmanul, era atat de ingrijorat. Cand m-am trezit, el ma tinea de mana si mi-a zis: „Mai vreau de la tine copii, insa nu vreau ca tu sa suferi atat de mult””, a spus vedeta. 

Mariah Carey

Imagini socante! Cristiano Ronaldo a fost traumat grav in timpul unui meci - FOTO

Pentru prima data, interpreta a decis sa devina mama abia dupa ce a implinit 40 de ani. In 2011 ea a nascut o pereche de gemeni, Moroccana si Monroe, conceputi cu ajutorul procedurei FIV. Sarcina vedetei a fost foarte dificila, la fel ca si nasterea: „Medicii m-au diagnosticat cu diabet gestational si hipertensiune arteriala, care a amenintat viata mea si a copiilor mei. Au fost atatea lucruri, despre ca nu cred ca ati vrea sa stiti vreodata”, a spus Carey. Dupa o experienta atat de grea, vedeta a decis sa nu mai nasca niciodata. 

Beyonce

In iunie 2017, Beyonce a devenit mama pentru a doua oara - cantareata a nascut o fiica, Rumi, si un fiu - Sir. Doi ani mai tarziu a fost lansat un film numit „Homecoming”, dedicat aniversarii a 37 de ani a artistei. In film, Beyonce a recunoscut ca sarcina ei s-a dovedit a fi incredibil de dificila, viata atat a copiilor, cat si a sa fiind in pericol mare. „Corpul meu a trecut prin mai multe incercari. In ziua naserii eu aveam aproape 99 de kilograme! Am avut o sarcina foarte dificila: hipertensiune arteriala, preeclampsie. In uter, inima unuia dintre bebelusii mei s-a oprit de cateva ori, asa ca medicii au fos nevoiti sa-mi faca cezariana de urgenta”, a recunoscut ea. 

Oksana Samoylova

„S-a nascut Davidik, mi l-au pus pe piept pentru un minut si l-au dus imediat undeva. Nu am inteles ce s-a intamplat in acel moment. Cand m-am trezit, ei nu mi-l aduceau si au spus ca el este in sectia de terapie intensiva”, a impartasit sotia lui Geegun. S-a dovedit ca nasterea vedetei a fost prematura, iar inainte de asta ea a avut o abruptie de placenta. Din fericire, medicii au reusit sa o ajute si i-au facut o operatie cezariana. 

Madonna

Noi detalii despre relatia lui Johnny Depp cu avocatul sau, Joelle Rich

In anul 2000, Madonna a devenit mama pentru a doua oara. Aceasta a nascut un baiat, Rocco, al carui tata este regizorul Guy Ritchie. Sarcina cantaretei a fost usoara, insa nasterea a inceput prematur: medicii au relatat ca a inceput desprinderea placentara si ca Madonna sangera. Vedeta a fost dusa imediat la spital, unde i s-a facut o operatie cezariana. 

Articole din aceeasi categorie