26.09.2022
Noi detalii despre relatia lui Johnny Depp cu avocatul sau, Joelle Rich

In urma cu cateva zile, tabloidele occidentale au anuntat despre faptul ca Johnny Depp are o noua iubita. Aleasa vedetei de la Hollywood este Joelle Rich - avocatul care l-a aparat anterior pe actor intr-un dosar impotriva tabloidului britanic „The Sun”. De asemenea, unele surse au relatat ca, chimia dintre cei doi este pur si simplu imensa. 

Cu toate acestea, editia TMZ afirma ca Johnny Depp nu este inca pregatit pentru o relatie serioasa, asa ca el si Joelle doar se distreaza si petrec timpul frumos impreuna. Se pare ca acum actorul nu este gata sa dea promisiuni si sa faca planuri grandioase de viitor cu cineva.

Egor Kreed a recunoscut de ce apare atat de rar in cadrul evenimentelor publice: „Nu iubesc covoarele rosii, nu apar pe ele”

Mai mult, TMZ sustine ca actorul a fost recent surprins pe platourile de filmare din Franta alaturi de o alta tanara.

Johnny Depp este un actor, scenarist, regizor, producator si muzician american. A castigat Globul de Aur si premiul Academiei Screen Actors Guid pentru Cel Mai Bun Actor. El a iesit in evidenta in anii 1981, odata cu serialul 21 Jump Street, devenind un idol al adolescentilor.

Articole din aceeasi categorie