26.09.2022
Revenirea anului! Dupa o pauza de 5 ani, Rihanna va sustine un concert la Super Bowl 2023

Cu toate ca artista recent a devenit mama, tanara a decis sa isi uimeasca fanii. Pentru prima data, dupa o pauza indelungata, interpreta va evolua pe scena. 

Rihanna va canta in pauze la meciul Super Bowl 2023. Tanara cantareata a anuntat despre asta pe pagina sa de Instagram publicand o poza semnificativa. Exista zvonuri ca interpreta va prezenta si noul sau album muzical.

Cum a reactionat regina Elisabeta a II-a cand Meghan Markle a fost nepoliticoasa cu personalul de la palat

In prezent Rihanna formeaza un cuplu si isi educa copilul impreuna cu A$AP Rocky. Relatia lor a luat inceput in anul 2020 cand vedeta s-a despartit de miliardarul saudit Hassan Jamil. Cei doi si-au oficializat relatia in anul 2021. 

A incercat sa-si infrunte una dintre cele mai mari frici! Chiar daca este claustrofoba, Daniela Costetchi a intrat intr-un oras subteran vechi si foarte ingust. Vezi cum s-a descurcat tanara pana intr-un final: „Spatiile mici imi provoaca anxietate” - VIDEO

Rihanna este cantareata, model si designer de moda, originara din Barbados, Saint Michael Rihanna, nascuta Robyn Rihanna Fenty, la 20 februarie 1988. Este al doilea artist, si prima femeie din Barbados care a castigat un premiu Grammy. Pana acum a fost de patru ori numarul unu in topul Billboard Hot 100. A devenit faimoasa in 2005, odata cu lansarea albumului de debut Music of the Sun. In 2007, cantareata a realizat al treilea album de studio, "Good Girl Gone Bad", care includea 5 piese ajunse single-ul numarul 1 in toata lumea.

Articole din aceeasi categorie