22.05.2022
Katalina Rusu si Andrei Croitoru si-au botezat fetita! Vezi cum a sarbatorit familia aceasta zi frumoasa - FOTO/VIDEO

Pe data de 21 mai, Katalina Rusu si sotul sau, Andrei Croitoru, si-au botezat fiica cea mai mica, Mia. Artista a postat mai multe imagini de la eveniment, pe pagina sa de Instagram.

Botezul a avut loc la Manastirea Curchi, iar dupa crestinare, familia impreuna cu invitatii au mers la o vinarie renumita din Republica Moldova. 

Pentru eveniment, atat Katalina, cat si Andrei au optat pentru tinute albe, ce simbolizeaza puritatea. Artista a imbracat o rochie lunga, cu elemente populare. Sotul ei a optat pentru o camasa in stil popular si o pereche de blugi, la fel de culoarea alba. Micuta Mia era si ea intr-o rochie alba, iar ca accesoriu avea un bant frumos in cap. 

Corina Tepes a implinit 40 de ani! Vezi cum a fost felicitata artista de catre sotul si copiii sai: „Fara familia mea, nu m-as fi descurcat” - FOTO/VIDEO

La eveniment au fost invitati mai multe rude, prieteni, printre care si artisti din Republica Moldova, precum Natalia Duminica, care a venit impreuna cu iubitul sau, Mariana Mihaila, Elena Demirdjean, Aleona Duminica si altii.

Irina Rimes, impreuna cu Damian Draghici si Connect-R au lansat o noua melodie! Vezi cum suna piesa lor, care imbina mai multe stiluri muzicale: „Un cantec care imi rascoleste inima” - VIDEO

Toti s-au veselit, s-au simtit bine, iar micuta Mia a fost toata ziua in centru atentiei. Fiecare dintre invitati isi dorea sa o tina in brate macar pentru o clipa. 

Pentru petrecere, micuta Myriam a avut nu doar un tort, ci doua, ambele imense. Primul tort a fost alb, cu doua etaje si o figura de ingeras de culoare aurie. Al doilea tort a fost un prezent din partea invitatilor, cu trei etaje, cu elemente roz. 

Valeria Turcan si sotul sau, Maxim, si-au botezat fiul! Vezi cum a decurs evenimentul, dar si petrecerea pe care parintii au dat-o in cinstea lui Saul: „Suntem toti ca niste iepurasi” - FOTO/VIDEO

Katalina Rusu este o interpreta si model din Republica Moldova. Este casatorita cu Andrei Croitoru. Cei doi au impreuna doua fetite, Melissa si Mia.

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie