17.05.2022
Este o bomba de energie si face chef oriunde merge! Dianna Rotaru a surprins toti localnicii intr-un restaurant din Grecia. Vezi ce a facut prezentatoarea - FOTO/VIDEO

Firea sa vesela si energia debordanta pe care o are la indemana oriunde nu ar merge a facut prezentatoarea Dianna Rotaru sa fie o prezenta remarcabila chiar si in Grecia.

Dupa un weekend activ si plin de evenimente, interpreta Dianna Rotaru a inteles ca o vacanta este bine-venita si dorita de ea.

Asadar, nu a durat mult si prezentatoarea si-a anuntat prin intermediul mai multor instastories-uri faptul ca a ajuns in Grecia pentru o vacanta alaturi de prietenele sale. 

Ovi Jacobsen, membru al juriului, despre scandalul voturilor de la Eurovision 2022: „E foarte dubioasa pozitia EBU. Eu am pus Moldova pe primul loc”

Chiar din prima zi ajunsa acolo femeia a impartasit cu prietenii sai virtuali distractia, soarele si cheful de care a avut parte. Razele solare au iubit-o din cap pana in picioare, a spus ea amuzata si le-a aratat urmaritorilor sai nasul rosu. 

Seara, ajunse intr-un restaurant grecesc, atat Diana, cat si prietenele sale au facut un chef de zile mari in local. Acestea au profitat la maxim de clipele petrecute impreuna si au cantat, dansat si distrat de rand cu localnicii de acolo. 

 

 

Fosta iubita a Printului Harry s-a casatorit in secret. Vezi cum arata acum tanara - FOTO

Veselia si atmosfera pe care au creat-o in restaurant a fost apreciata de urmaritorii Dianei. Acestia i-au scris: „Mama a-ti facut petrecere mare, si atmosfera e wow. Bravo Diana, esti bomba de energie si frumusete.” 

Dupa doar 4 ore de somn, Diana s-a trezit tot pe ritmuri muzicale si a plecat direct la plaja. 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie