24.01.2022
Semne ca aveti probleme serioase in relatie sau chiar urmeaza sa va despartiti

Aveti probleme serioase in relatie si nici nu le constientizati sau va prefaceti ca nu exista. Care sunt acestea.

Poate ca sunteti in etapa in care efectiv ati obosit si niciunul dintre voi nu mai este dispus sa faca nimic. Ori nici nu va dati seama ca aveti probleme serioase in relatie. Negarea inhiba actiunea si ca atare salvarea relatiei. Daca nu vreti sa ajungeti la despartire e necesar sa confruntati realitatea asa cum este ea, sa va priviti comportamentele disfunctionale si sa le schimbati inainte sa fie prea tarziu.

Critica excesiva…

Este numitorul comun al fiecarei interactiuni dintre voi. Aproape ca nu mai puteti vorbi unul cu celalalt fara sa va criticati. Situatia devine ingrijoratoare cand critica este cel putin egala cu complimentele, iar butonul de alarma tipa fara oprire cand complimentele dispar total si critica le inlocuieste.

Nu sunteti prezenti emotional

Va aflati in aceeasi incapere, acasa, in acelasi restaurant luxos sau vacanta exotica, dar emotional fiecare este in bula lui, la foarte mare distanta unul de altul. Stati pe telefoane, cautati (in)constient compania altor persoane si nu a partenerului, nu aveti niciun chef sa stati de vorba unul cu altul, nici macar nu sunteti atenti la ceea ce face sau zice fiecare.

Svetlana Sainsus - vacanta de poveste in Finlanda: „Asa apus nici in Maldive nu am vazut” - FOTO/VIDEO

V-ati detasat

Nu te impresioneaza daca are o problema de sanatate, orice ar vrea sa discute cu tine te lasa rece. Simti ca el este inconjurat de un zid inalt si gros, de-a dreptul impenetrabil. Faceti glume ironice, sarcastice unul pe seama celuilalt, dar nu ca joc in doi. Ci ca o expresie a devalorizarii, razbunarii, umilirii.

Nu comunicati

Este destul de clar din etapele anterioare ca sectorul comunicarii lasa foarte mult de dorit, insa aici este vorba despre informatii importante pe care nu vi le (mai) impartasiti. O promovare si marire de salariu, anumite turbulente din familia din care provine fiecare, probleme la serviciu etc. Lucruri intime pe care altadata v-ati fi grabit sa le discutati in doi.

Nu mai aveti incredere unul in celalalt

Nu doar din punctul de vedere al interactiunii cu sexul opus si o potentiala sau reala aventura ori relatie in paralel. Increderea inseamna si sa fii sigur ca celalalt iti asigura spatele in caz de nevoie, ceea ce acum nu mai e valabil. Ca iti pastreaza secretele si nu foloseste impotriva ta detalii sensibile cu care sa iti faca rau. Ca ai incredere din punct de vedere financiar, ca nu te inseala, nu te pagubeste.

Au inceput studiile online, iar asta inseamna ca parintii-bloggeri au treaba dubla! Cum se descurca acestia si ce parere au: „Rabdare parintilor si invatatorilor, doar impreuna vom reusi” - FOTO/VIDEO

Pur si simplu nu iti mai vine sa ii spui nimic

Sunt o multime de lucruri care te deranjeaza, dar nu iti mai vine sa deschizi gura si nici macar sa te certi. Consideri ca nu ai de ce sa faci compromisuri sanatoase, nu mai ai energie sa negociezi. Fraza fiecarei zile este: sa faca ce vrea!

Articole din aceeasi categorie