21.11.2023
„Semafoare” - piesa care face ravagii pe Youtube! Satoshi i-a adunat impreuna intr-un videoclip pe Carla's Dreams, Dan Balan, O-zone si Ionel Istrati - VIDEO

Satoshi a lansat melodia „Semafoare” prin care face legatura dintre generatiile trecute, astfel in videoclip apare Carla's Dreams, Dan Balan, O-zone si Ionel Istrati.

In videoclipul melodiei apar diferite secvente din piesele renumitilor interpreti precum Carla's Dreams, Dan Balan, O-zone si Ionel Istrati, reinterpretate de Satoshi.

Natalia Barbu - mai sincera ca niciodata! Care este cea mai mare frica a interpretei, dar si cand a plans ultima data si de ce - VIDEO

Pe pagina sa de Instagram, Satoshi a anuntat despre piesa sa noua „Semafoare”:  „Pentru ca viata-i scurta. Semafoare este pe YouTube. Am vrut de mult timp o piesa "neserioasa" cu un videoclip hi-hi ha-ha. Iaca am. Va poftesc spre desfatare. Le multumesc frumos tuturor celor implicati in realizarea acestei lucrari”.

In doar 22 de ore, piesa a strans aproape 40 de mii de vizualizari, iar mesajele in care internautii au ramas placut surprinsi de idea interpretului au curs siroaie: „Combinatia din top videoclipuri muzicale moldovenesti: Istrate, Balan, Ozon, Carlas si altii e un mesaj subtil si tare bun”, „Cat ii de fain conceptul, rupeti tare”, „Pur si simplu genial. Si clipul, si versurile, atat de incarcate, si emotie, si realitate, si ironie.”, „Romantica Moldoveneasca comprimata, stoarsa si difuzata in unde sonoare, asta e bine”, „Conceptul este foarte aproape de suflet”.

A spus DA! Cum a fost ceruta in casatorie Olga Verbitchi: „Sunt alaturi de marea mea iubire” - FOTO/VIDEO

Satoshi este un interpret din Republica Moldova, care a devenit cunoscut datorita unor piese precum: „Mama mi-a spus”, „I love you”, „Noaptea pe la 3”.

Andreea Cuciuc si Oleg Spinu au sarbatorit balul bobocilor! Ce emotii au trait, dar si pe ce loc s-au clasat - VIDEO

Articole din aceeasi categorie