21.11.2023
Andreea Cuciuc si Oleg Spinu au sarbatorit balul bobocilor! Ce emotii au trait, dar si pe ce loc s-au clasat - VIDEO

Artisti in devenire, studentii din anul intai de la Stefan Neaga au sarbatit de curand Balul Bobocilor. Printre boboceii din acest an se numara Andreea Cuciuc si Oleg Spinu care sunt colegi de clasa. Studentii si-au pus in practica calitatile vocale, dar si cele actoricesti si asta le-a adus victoria. Cum s-a sarbatorit Balul Bobocilor la Stefan Neaga, urmarim intr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Toamna prin universitati si colegii se numara bobocii. Un bobocel este si Andreea Cuciuc, studenta la Stefan Neaga, la dirijat coral.

Dupa ce au parcurs cu brio cele 3 etape ale concursului si au acumulat punctajul maxim, tanara interpreta si colegii ei au castigat concursul din acest an.

Andreea Cuciuc, plina de emotii a spus: „Sincer nici nu m-am asteptat, am avut emotii fiindca ne-am ocupat impreuna, un colectiv intreg de elevi, primul meu colectiv de la Stfean Neaga, eu ii iubesc nespus de mult. Iar pentru mine sunt niste emotiii de nedescris, sunt cea mai fericita”.

Printre bobocei se numara si Oleg Spinu, coleg de clasa cu Andreea.

Natalia Barbu - mai sincera ca niciodata! Care este cea mai mare frica a interpretei, dar si cand a plans ultima data si de ce - VIDEO

Oleg Spinu a venit si el cu un mesaj: „Nu pot sa redau, am foarte multa experienta timp de cateva luni, nu stiu, am venit aici si sa ma simt extraordinar a inima curata si plina, am niste colegi. Cea mai grea proba credca a fost cea de profesoara, am facut si cu ochelarii si am fost si imbroboit si repede trebuia sa ma dezbrac”.

 „Pentru mine nu a fost complicat, eu de mica sunt in aceasta sfera si imi place si actoria si muzica si de toate am incercat. Iar in aceasta seara am putut sa-mi arat aceste calitati si sper ca mi-a reusit si am emotii de nedescris”,  adaugat Andreea.

Spune stop violentei virtuale! Violeta Terguta si Dara au dat start unei noi campanii: „Fiecare a doua adolescenta a raportat ca a fost agresata in spatiul online” - VIDEO

Deja mici stelute, studentii spun ca nu se simt privilegiati la ore.

Andreea Cuciuc a fost sincera si a spus: „Nu, sunt elev ca toti elevii, am venit sa invat si sa fac muzica. Am venit aici ca sa devin o steluta, dar acum nu ma consider”.

„Nu, toata lumea se comporta foarte frumos cu tot, nu ma simt priveligiat. Ma starui sa nu absentez, dar de obicei vinerea este pana la ora 20:30 si ma starui dupa si deja cand am concerte mari imi cer voie”, a mentionat Oleg.

Intrebata ce isi doreste sa devina, Andreea Cuciuc ne-a spus...

Andreea Cuciuc a deazvaluit: „Artista, artista o suta de procente”.

A spus DA! Cum a fost ceruta in casatorie Olga Verbitchi: „Sunt alaturi de marea mea iubire” - FOTO/VIDEO

Mandru de boboceii sai este si dirigintele grupei, Ruslan Bardier.

Ruslan Bardier a venit cu un mesaj: „Foarte emotionat fiindca au evoluat si boboceii mei din anul intai si sunt foarte emotionant si fericit. Conteaza ca sut foarte bravo si  foarte buni, asa cum am asteptat de la ei”.

Articole din aceeasi categorie