02.12.2021
Selena Gomez, reactie dupa ce un fan a facut-o ”alcoolica”

Recent, un fan i-a reprosat artistei ca bea alcool ”in exces” in ciuda faptului ca a facut un transplant de rinichi.

Selena (29 de ani) a postat de curand pe TikTok un video cu ea, in care reactioneaza la ceea ce medicul Dawn Bantel defineste, din punct de vedere medical, o persoana alcoolica.

”CDC defineste bautorii inraiti acele persoane care consuma 15 sau mai multe bauturi pe saptamana, in cazul barbatilor, si opt sau mai multe pe saptamana, in cazul femeilor”, spune Bantel in video. 

Gomez isi musca unghiile si exclama ”oh”, atunci cand medicul vorbeste despre cat alcool ar trebui sa bea barbatii si femeile pe saptamana. 

Un utilizator TikTok nu a vazut gluma si a criticat-o pe Gomez pentru faptul ca e alcoolica.

Zinaida Julea zice ca nu-si va sarbatori ziua de nastere. „Viata e scurta si trebuie pretuita fiecare clipa, deoarece nimeni nu stie cand va pleca din aceasta viata” - VIDEO

”Deci una dintre cele mai bune prietene ale tale iti da rinichiul ei si tu continui sa bei peste masura. La naiba, Selena!”, a scris acesta.

Reactia nu s-a lasat asteptata. ”A fost o gluma”. Conform revistei People, artista a sters mai apoi comentariul. 

In 2017, Selena Gomez a fost la un pas de moarte dupa ce, din cauza bolii autoimune de care sufera, i-au cedat rinichii. Din fericire, prietena ei s-a sacrificat si i-a donat un rinichi. Pe masa de operatie, Selena a suferit un soc care putea sa-i fie fatal.

Emilian Cretu - un nou hit! „Am sati de Anul Nou” a cucerit publicul moldovenesc: „Bravo! Demn de Hollywood”. Vezi videoclipul care a adunat, in doar o zi, peste 100 de mii de vizualizari - VIDEO

Cat priveste probleme cu bautura, Justin Bieber spunea in trecut ca actrita, cand era iubita lui, abuza atat de alcool cat si de tigari. 

Articole din aceeasi categorie