02.12.2021
Zinaida Julea zice ca nu-si va sarbatori ziua de nastere. „Viata e scurta si trebuie pretuita fiecare clipa, deoarece nimeni nu stie cand va pleca din aceasta viata” - VIDEO

Interpreta de muzica populara, Zinaida Julea a fost invitata emisiunii O Seara Perfecta. De Ziua Nationala a Romaniei, artista a ridicat tuturor dispozitia cu o melodie populara, vioaie si dinamica.

Fiind o sarbatoare dubla, adica Ziua Nationala a Romaniei si aniversarea emisiunii O Seara Perfecta, Zinaida Julea a tinut sa felicite toata lumea. „La multi ani Romania, la multi ani tuturor celor care simt romaneste, oriunde s-ar afla, in orice colt al lumii. La multi ani si voua, cei de la O Seara Perfecta. Sa stiti ca va urmaresc mereu cu drag”. 

Interpreta spune ca a vrut sa faca o pauza si sa nu mearga, in calitate de invitat, la emisiuni. „Sunt atatia cantareti tineri, care bat la usa succesului. Am zis sa fac eu o pauza, pentru ca ceilalti sa se poata prezenta, sa isi arate cantecele si talentele. Eu nu simteam necesitatea de a merge pe la televiziuni”. 

Moldoveanul Daniel Svet, explozie de energie pe scena primului LIVE: ”Tu ai innebunit! Semizeu moldovenesc ce esti tu” - VIDEO

Invitata a spus ca ea este la curent cu noile talente. „Nu este cea mai importanta vocea sau frumusetea fizica. Totul depinde de repertoriul lor si ce vor prezenta publicului, pentru ca , a construi un repertoriu este cel mai greu lucru pentru un cantaret”. 

Pentru interpreta este important mesajul cantecului, ideea, emotiile pe care le redai, a fii credibil, sigur pe sine si, desigur ca, mult conteaza calitatea melodiei.

Astazi, interpreta sarbatoreste ziua sa de nastere, insa, dupa spusele sale, de ceva vreme, ea nu sarbatoreste aceasta zi. „Voi fi sincera. Fiecare an care pleaca, imi rapeste ceva. Imi ia ceva cu el, imi ia si prieteni si oamenii apropiati”. 

Totusi, interpreta afirma ca, ziua sa de nastere are un farmec aparte. „Deja de ceva zile primesc felicitari. Cand ajung seara, inainte de culcare, ma gandesc: „Doamne, cata lume s-a gandit la mine, mi-au transmis atatea ganduri frumoase si imi dau seama ca trebuiesc cuiva, ca cineva are nevoie de mine, de cantecele mele. Imi dau seama ca ceea ce fac, ajunge la sufletele oamenilor. Asta ma mangaie”. 

Dupa spusele invitatei, zodia Sagetator este despre cei mai talentati oameni, deosebiti si buni. „Eram unica in ansamblul „Fluieras”, nascuta in zodia Sagetator”. 

De fapt, Zinaida Julea spune ca, ea nu stie cand este exact ziua ei de nastere. „Cand am mers acasa la parinti, tata a scos un ulcior cu vin, am servit cate un paharut impreuna si am intrebat, pentru ca deja ceva banuiam: „Mamica, da cand totusi este ziua mea?”. Un raspuns concret nu am mai auzit. M-am nascut acasa si, cum era pe vremea ceea foarte greu, tatal a mers sa-mi faca certificat cand a putut el. Nici nu stiu anul concet in care m-am nascut”. 

Te topesti dupa ea! „Copilul-soare”, Beatrice, implineste 4 anisori! Mesajul, postat de mama ei, Ludmila Adamciuc: „Suntem recunoscatori ca ne-ai ales sa-ti fim parinti”

La inceputul pandemiei, Zinaida Julea spune ca i-a fost foarte greu, pentru ca a fost nevoita sa isi schimbe modul de viata. „Mereu eram pe drumuri. Strabateam sute si mii de chilometri. Zburam in alte tari des”. 

Acest an, pentru interpreta a fost mai usor, a mai cantat, a mai mers la televiziuni. „Am avut mai multe evenimente, concerte, cu orchestra”. 

Cel mai dureros pentru ea, este faptul ca, in acesti ani, a pierdut multi prieteni si colegi. „Mi se strange inima cand ma gandesc la asta. Mai rau sa nu fie numai”. 

„Viata e scurta si trebuie pretuita fiecare clipa, deoarece nimeni nu stie cand va pleca din aceasta viata”, spune Zinaida Julea. 

Acum, interpreta marturiseste ca e plina de inspiratie si are o stare de spirit foarte buna, pentru ca de dimineata a avut un telefon in partea lui Vitalie Advahov, care a chemat-o la repetitie cu orchestra. „Asa de mult asteptam sa ma cheme la repetitie, pentru ca le-am dat doua melodii, ca sa le orchestreze. Credeam ca nu vom reusi, ca e mult de lucru si e complicat de strans acum toata orhcestra”. 

Nicole Cherry a rabufnit dupa ce a fost certata de fani: „Calmati-va, nu mai dati mesaje, va rog”

Aceste doua melodii, dupa cum spune artista, vor fi melodii de rezistenta. „Un cantec este mai nostlagic, altul e de o veselie totala”. 

„Sper si eu ca tot omul, ca anul care vine sa fie unul mai bun. Sper ca si oamenii se vor iubi mai mult unii pe altii. Sper ca vom fi mai buni, mai intelegatori, mai toleranti. Le doresc tuturor multa sanatate si sper sa ne auzim de bine si in anul care vine - eu de voi si voi de mine”, spune interpreta Zinaida Julea. 

Articole din aceeasi categorie