02.12.2021
Emilian Cretu - un nou hit! „Am sati de Anul Nou” a cucerit publicul moldovenesc: „Bravo! Demn de Hollywood”. Vezi videoclipul care a adunat, in doar o zi, peste 100 de mii de vizualizari - VIDEO

Actorul Emilian Cretu a prezentat in premiera, ieri, 1 decembrie o noua piesa „Am sati de anul nou”, insotita de un videoclip ingenios si spectaculos care a impresionat publicul de la noi.

Desi se afla la Las Vegas, Emilian a fost atent la lansarea celui mai recent videoclip al sau si a mentionat ca in spatele lui au stat multi oameni si o munca imensa. „Am muncit foarte mult, am pus mult suflet si le multumesc foarte mult celor care au lucrat la acest proiect. Sper sa va placa si sa apreciati piesa.” a spus artistul.

Pentru realizarea piesei „Am sati de anul nou”, Emilian a colaborat cu Kapushon, care i-a scris muzica si a alcatuit textul, dar si cu productia video a fratilor Spoiala.

Shakira ajunge la altar dupa 11 ani de relatie cu Pique? Cine a dat-o de gol

Piesa a strans in mai putin de o zi peste 100.000 de vizualizari, iar comentariile si aprecierile din parte publicului nu au intarziat sa apara.

Cum arata Anisoara Loghin, acum 9 ani? „Tanara, cruda, mai grasuta eram. Era mare haos in capul meu.” Prin ce schimbari a trecut prezentatoarea serilor perfecte. INTERVIU DE SUFLET - VIDEO

Fanii au scris: „regizarea clipului e demna de hollywood ,bravo intregii echipe , Om talentat, succes in toate Emilian, Bravo! Si din nou un nou hit! Felicitari!!!

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie