22.09.2022
Selena Gomez a vorbit deschis despre problemele sale mintale in noul sau documentar: „Daca as fi fost mai atenta la problemele mele, atunci viata mea ar fi fost alta” - VIDEO

Selena Gomez a fost intotdeauna sincera cu fanii sai. Cantareata vorbeste adesea despre problemele sale mintale si despre dificultatile vietii cu care s-a confruntat pe parcurs. Si se pare ca acum vom afla si mai multe despre ea, pentru ca trailerul documentarului sau „Selena Gomez: My Thoughts and Me” a fost deja lansat. 

Din trailerul de doua minute, este clar ca Selena va vorbi despre modul in care popularitatea la o varsta atat de frageda i-a afectat sanatatea mintala. Potrivit interpretei, multe dintre deciziile pe care le-a luat atunci i se par astazi gresite. 

A devenit cunoscut motivul principal al despartirii lui Leonardo DiCaprio si Camila Morrone. Afla cine a fost de fapt initiatorul acestei decizii

In ciuda problemelor sale de sanatate, vedeta a plecat intr-un turneu si a continuat sa munceasca din greu. In trailer, o vedem pe Gomez cum plange in timp ce isi aminteste de trecutul sau. 

Cum a reactionat sotia lui Adam Levine, la vestea ca acesta ar fi inselat-o cu un model de 23 de ani: „Ea este foarte suparata pe el”

„Stiu personal cat de infricosator poate fi atunci cand te confrunti cu anxietate si depresie la o varsta frageda. Daca as fi fost mai atenta la problemele mele mintale mai devreme, atunci viata mea ar fi fost alta”, a spus Selena Gomez. 

Articole din aceeasi categorie