22.09.2022
Cum a reactionat sotia lui Adam Levine, la vestea ca acesta ar fi inselat-o cu un model de 23 de ani: „Ea este foarte suparata pe el”

Saptamana trecuta, Behati Prinsloo si Adam Levine au anuntat ca sunt in asteptarea celui de-al treilea copil. Insa, la scurt timp dupa vestea buna, a urmat si o veste neplacuta. Pe retelele sociale au aparut zvonuri ca solistul „Maroon 5” si-ar fi inselat sotia. Cinci tinere au afirmat ca interpretul cocheta cu ele pe retelele sociale. O sursa apropiata familie a dezvaluit care a fost reactia lui Behati la aceste noutati. 

„El a recunoscut ca s-a comportat inadecvat, facand asta fara ca ea sa stie. A recunoscut ca s-a comportat ca un ticalos. Cu toate acestea, ea inca este foarte suparata pe el”, a spus o sursa pentru revista People, adaugand ca Behati „este 100% loiala familiei sale”. 

Kanye West si-a cerut scuze de la fosta sa sotie. Ce i-a spus rapper-ul lui Kim Kardashian - VIDEO

Se pare ca modelul a gasit in sine puterea de a-si ierta sotul. Recent, paparazzi au surprins-o pe femeie intr-o dispozitie buna alaturi de Adam. Vedetele au mers sa-si intalneasca copiii de la scoala. Se pare ca totul incet, incet se imunatateste. 

Articole din aceeasi categorie