22.09.2022
A devenit cunoscut motivul principal al despartirii lui Leonardo DiCaprio si Camila Morrone. Afla cine a fost de fapt initiatorul acestei decizii

La sfarsitul lunii august, Hollywood a mai pierdut un cuplu. Leonardo DiCaprio si Camila Morrone s-au despartit dupa patru ani de relatie. Actorii au ales sa nu comenteze aceasta veste, insa jurnalistii au reusit totusi sa afle care au fost motivele principale ale despartirii lor. 

Tabloidul britanic The Sun a relatat ca de fapt Camila a fost initiatoarea despartirii. Se pare ca ea si Leo aveau viziuni diferite asupra vietii. Actorul isi dorea o familie si copii, iar fata inca nu era pregatita si nu avea de gand sa renunte la jobul sau pentru acest lucru. 

O sursa a spus ca, de fapt, Morrone este foarte suparata pe DiCaprio pentru ca acesta nu a ajutat-o sa avanseze in cariera sa de actorie. „El ar fi putut sa o prezinte unor oameni importanti, care ar fi plasat-o in filmele lor. Ea si mama sa isi doresc sa aiba un succes la Hollywood”, a mentionat sursa. 

Cum a reactionat sotia lui Adam Levine, la vestea ca acesta ar fi inselat-o cu un model de 23 de ani: „Ea este foarte suparata pe el”

In plus, in ciuda faptului ca Leo i-a declarat deschis Camilei ca vrea sa intemeieze o familie, acesta nu a cerut-o in casatorie. „Daca un barbat ar avea intentii serioase, atunci ii va imbraca femeii inelul de logodna pe deget”, a afirmat sursa. 

Primele imagini cu fiul Khloei Kardashian! Vezi cat de fericita este tanara mamica alaturi de nou-nascut - FOTO

Articole din aceeasi categorie