21.03.2023
Selena Gomez a devenit prima femeie care a ajuns la 400 de milioane de urmatori pe Instagram

Selena Gomez a devenit si cea mai urmarita femeie de pe Instagram. Pe contul ei de pe reteaua de socializare, aceasta a inregistrat 400 de milioane de urmaritori, reusind sa o lase in urma pe Kylie Jenner, la doar cateva luni de cand a detronat-o. 

Selena a crescut si s-a maturizat pe platourile de filmare sau pe scena, reusind sa ajunga cunoscuta in toata lumea. In prezent se bucura de o popularitate uriasa in mediul online, reusind sa devina cea mai urmarita femeie de pe Instagram. Artista a strans o comunitate de 400 de milioane de persoane.

Anterior, cea mai urmarita femei a fost Kylie Jenner, una dintre mostenitoarele imperiului Kardashian-Jenner. Kylie a inceput sa piarda din urmaritori in urma unui scandal produs in mediul online, dupa ce fanii au acuzat-o pe tanara miliardara ca a ras de Selena Gomez impreuna cu Hailey Bieber. 

Desi o urmaresc milioane de fani in online, Selena a declarat ca s-a retras de pe retelele sociale si are doar TikTok pe telefon. Vedeta a adaugat ca a fost ranita de comentariile „rautacioase” ale trolilor si, de asemenea, a considerat ca folosirea in exces a platformelor este o „pierdere de timp”.

„Am cazut iar”! Olga Verbitchi - tot mai sincera cu urmaritorii sai. Ce mesaj a postat interpreta in mediul online - VIDEO

„Oamenii ma pot numi urata sau proasta, nu ma intereseaza. Dar acesti oameni nu se opresc doar aici, scriu paragrafe lungi, pline de rautate. As plange constant. Aveam des stari de anxietate... nu mai puteam. Mi-am dat seama ca e o pierdere de timp. Exista si lucruri minunate cand vorbim despre aceste platforme de socializare – conectarea cu fanii, sa vad cat de fericiti si entuziasmati sunt. Dar, acum, de obicei, totul este filtrat pentru mine. Am creat un sistem. Tot ceea ce creez, trimit asistentului meu care se ocupa sa le posteze. In ceea ce priveste comentariile, echipa mea lucreaza la acest capitol pentru solutii incurajatoare.”

Selena Gomez, celebra cantareata in varsta de 29 de ani, se bucura de un succes rasunator si are milioane de dolari in conturi, insa sacrificiile pe care a fost nevoita sa le faca de-a lungul timpului si-au pus amprenta asupra ei.

Artista a inceput sa lucreze la varsta de sapte ani, iar trei ani mai tarziu este protagonista show-ului ”Barney &Friends”. Astfel, ea a fost nevoita sa poarte machiaj inca de la o varsta frageda, iar efectele acestuia nu s-au vazut doar asupra chipului ei, ci si asupra sanatatii mentale, dupa cum a marturisit aceasta.

„Jumatate de drum e trecut cu brio”. Katy Black este intr-o continua schimbare. Vezi cum arata bloggerita - FOTO/VIDEO

„Am folosit produse de machiaj inca de la sapte ani. Cred ca acest lucru m-a cam distrus.”, a spus Selena Gomez.

Selena Gomez, in varsta de 29 de ani, a jucat in ”Barney & Friends” in perioads 2002-2004. Doi ani mai tarziu, la doar 14 ani, ea era star in show-uri precum The Suite Life of Zack & Cody. De asemenea, in perioada 2007-2008, ea a jucat in Hannah Montana, alaturi de Miley Cyrus. Din 2007, pana in 2012, actrita a aparut in ”Wizards Of Waverly Place”.

„Eram tanara si lucram. Aveam specialisti care imi faceau machiajul si puteam sa arat intr-o clipa ca la 25 de ani, desi aveam 16. A fost o nebunie.”, a mai spus actrita, care a precizat ca acest lucru a i-a afectat sanatatea mentala si mult timp s-a intrebat daca este sau nu frumoasa. „Apoi am inceput sa ma gandesc ca arat mult prea tanara. Si am fost tentata sa incerc mai mult. Am inceput si sa am intrebari cu privire la frumusetea mea, daca sunt frumoasa ori nu. ”, a mai marturisit ea.

„Am fost o victima, am vrut sa-mi schimb fata si sa fac lucruri doar pentru ca erau in tendinte la acel moment.”, a mai precizat ea.

Articole din aceeasi categorie