22.12.2023
Secretele unei relatii sanatoase si fericite! Cezara Dilevschi, psiholog: „Orice relatie de cuplu va fi despre...” - VIDEO

Intr-o relatie de cuplu exista cativa factori care aduc echilibru, cel putin asa declara specialistii. Cum pastram echilibru in relatia noastra cu partenerul, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Daca iti doresti si tu sa afli care este secretul unei relatii sanatoase, psihologul Cezara Dilevschi stie raspunsul.

„Orice relatie de cuplu va fi despre balansare si echilibru intre doua nevoi de baza. Noi ca oameni avem nevoie de conexiune emotionala si exact in aceeasi masura avem nevoie de autonomie, de centrare pe sine. Avem nevoie sa ne conectam cu partenerul si avem nevoie de viata proprie. Aici este despre a pastra acest echilibru”, a spus Cezara Dilevschi, psiholog.

Imagini rare cu copiii lui Radu Valcan si ai Adelei Popescu. Cat de mari s-au facut baietii - FOTO

De asemenea, specialista a adaugat: „Daca partenerul este focusat pe control, pe sine, atunci el devine egocentric. Atunci cand eu inteleg ca sunt prea mult pe piciorul atasamentului trebuie sa pun celalalt picior jos. Trebuie sa ma centrez pe mine”.

Fundatia Premier Energy Moldova, tot mai aproape de copiii din tara! Mai multi micuti au avut ocazia sa-l vada pentru prima data in realitate pe Mos Craciun - VIDEO

Intr-o relatie sanatoasa si de durata este nevoie de comunicare si intelegere. „Unele cupluri intuitiv balanseaza chestia asta. Ca sa balansam noi avem nevoie sa ne auzim. Cand se doreste ajutor de la specialist vad unde pot flexibiliza”, a spus Dilevschi.

„In cuplu este ca un dans...”, a spus in cele din urma psihologul.

Articole din aceeasi categorie