22.12.2023
Imagini rare cu copiii lui Radu Valcan si ai Adelei Popescu. Cat de mari s-au facut baietii - FOTO

Faimosul actor Radu Valcan (46 de ani) traieste o viata de vis alaturi de frumoasa sa sotie Adela Popescu (37 de ani). Cei doi au impreuna si 3 copii, care reusesc sa le transforme fiecare zi in una frumoasa si plina de bucurie. Iata insa cat de mari s-au facut baietii lor! 

Radu Valcan si Adela Popescu s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelelor de succes, iar prezentatorul TV a marturisit ca a fost atras de inocenta si farmecul partenerei sale. Cuplul si-a unit destinele in 2015, alegand o ceremonie discreta, la care au participat doar 60 de persoane. Intre timp familia li s-a marit de la un an la altul si iata ca acum sunt fericitii parinti ai 3 copii.

Pentru ei, micutii au fost o confirmare ca sunt facuti unul pentru celalalt: „Nu stiu ce ne uneste foarte mult. Cred ca, da, copiii sunt doar o confirmare, o certitudine a ceea ce stiam deja despre noi, sunt implinirea maxima pentru noi”, a spus Raduc Valcan pentru Click!.

Nadejda Capbatut si-a scos la licitatie prima felie din tortul aniversar! Care a fost motivul - VIDEO

Cei 3 baietei ai vedetelor sunt lumina ochilor lor si fac tot ce pot sa le ofere cele mai frumoase momente acestora. Desi au o casnicie de peste 8 ani, cei doi reusesc sa isi imparta responsabilitati excelent, dar isi mentin perfect relatia de cuplu. Secretul lor este ca tin cont unul de nevoile celuilalt asa cum a dezvaluit Radu Valcan pentru Click! acum ceva timp: „Nu se vede dar stiu ca are niste nevoi de care trebuie sa tin cont. Si ea, la randul ei, tine cont de nevoile mele si cred ca de fapt asa functioneaza o familie normala. Fericirea inseamna atunci cand partenerul este fericit, tu te hranesti cu fericirea lui si toata lumea e multumita”.

Cei cinci membrii ai familiei se afla acum in vacanta in Thailanda, iar Adela Popescu n-a ezistat sa posteze o poza emotionanta cu baieteii sai care s-au facut tare mari.

„Sufletele mele. Toate trei”, a spus in descrierea pozei Adela Popescu.

Cum e viata cu 3 copii

Cat despre viata cu 3 copii, vedeta a povestit in podcastul moderat de Oana Andoni ca nu este deloc usor, insa tot efortul merita din plin.

Natalia Barbu a revenit la Chisinau! Ce a adus-o acasa pe frumoasa interpreta - VIDEO

„De la doi la trei, desi emotional, este cel mai usor. Pentru ca stii toate etapele, nu te mai surprinde nimic, stii diversificarea, nu te mai panichezi, le cam stii. Ma refer acum din punct de vedere al organizarii, din punct de vedere financiar. De la doi la trei trebuie sa schimbi masina. Nu exista nicio masina normala care sa acomodeze trei copii mici. Pentru ca trei copii mici inseamna ca trebuie sa aiba scaune cu isofix si oricum nu pot calatori singuri pe bancheta din spate si tu cu sotul la cafea, in fata. Iti trebuie un insotitor.

Si ai o masina cu sapte locuri, sa zicem, normala. Tu nu ai acces la scaunele din spate. Si atunci trebuie sa iti iei un van. Si iti iei un van. Si unul dintre parinti va merge cu van-ul prin oras, cum sunt eu de exemplu, zici ca sunt cu rulota, cu duba, ma plimb prin oras. Sexy, frumos, cand caut parcare, deranj mare de tot. Se schimba totul”, a precizat Adela Popescu.

Articole din aceeasi categorie