02.03.2022
Sean Penn a mers kilometri pe jos, prin Ucraina. Ce necaz a patit actorul

Sean Penn a mers kilometri pe jos in Ucraina pana a ajuns la granita cu Polonia dupa ce si-a abandonat masina. A fost obligat sa o abandoneze din cauza blocajelor provocate de lungile cozi formate de masini pline de femei si copii, disperati sa fuga de razboi.

Actorul Sean Penn (61 de ani) a mers kilometri intregi pe jos in Ucraina pana a ajuns la granita cu Polonia dupa ce si-a abandonat masina. Starul a fost obligat sa mearga pe jos din cauza lungilor cozi formate de femei si copii la granita pentru a fugi de razboi. Penn a descris pe Twitter chinurile pe care le-a indurat, din cauza ca a fost obligat sa-si abandoneze masina.

In doar 3 zile a reusit sa colecteze aproape 1 milion de lei pentru refugiati, iar acum urmeaza sa gestioneze ajutorul. Ce spune Svetlana Sainsus despre intalnirea organizata de Maia Sandu cu mai multi influenceri la Presedintie - VIDEO

Realizeaza un documentar

Actorul a mai descris blocajele formate la frontiera dintre Ucraina si Polonia, din cauza nenumaratelor masini pline cu femei si copii fugiti de acasa decat cu hainele de pe ei. Sean Penn a fost in capitala ucraineana, Kiev, saptamana trecuta pentru a filma un documentar despre escaladarea tensiunii in Ucraina, incepand din noiembrie, anul trecut.

A ramas blocat in trafic

Celebrul actor a participat la o conferinta de presa in Kiev cu numai cateva ore inainte de declansarea invaziei ruse in Ucraina. Apoi, Penn a decis sa plece din spre Polonia, pentru a fugi de razboi. Insa, dupa ce a ramas blocat in trafic, a decis atat el, cat si echipa sa de filmare, sa-si continue drumul pe jos. S-a speriat cand a vazut miile de locuitori formand cozi de kilometri cu masinile lor, pentru a fugi din tara, de aceea a renuntat la masina.

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, mesaj de multumire pentru Ducii de Cambridge - FOTO

A mers pe jos cu doi colegi

Sean Penn a dezvaluit pe twitter ca a mers kilometri intregi pe jos impreuna cu doi colegi pentru a reusi sa ajunga din Ucraina in Polonia. Starul realizeaza documentarul pentru VICE Studios. Intr-o postare a guvernului ucrainean de pe facebook se arata recunostinta pentru celebrul actor, fiindca a fost prezent acolo in clipe grele si pentru ca este mai curajos decat liderii occidentali. De asemenea, starul a primit multumiri pentru ca sprijina Ucraina. El s-a intalnit si cu presedintele Volodimir Zelenski, care a facut o postare Instagram cu intalnirea lor. Sean Penn a mers kilometri pe jos in Ucraina.

Articole din aceeasi categorie