01.03.2022
Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, mesaj de multumire pentru Ducii de Cambridge - FOTO

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, le-a transmis un mesaj Printului William si sotiei sale, Kate Middleton.

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a transmis pe contul sau de Twitter un mesaj de multumire pentru Printul William si sotia lui, Kate Middleton. Ducii de Cambridge si-au aratat in urma cu cateva zile sprijinul fata de ucraineni, mentionand ca sunt alaturi de ei in lupta lor. 

In mesajul transmis de Volodimir Zelenski, mentioneaza ca atat el, cat si sotia lui, Olena Zelenska, se simt recunoscatori fata de Printul William si Kate Middleton, adaugand ca Ucraina continua sa lupte impotriva invaziei Rusiei.  

„Olena si cu mine suntem recunoscatori Ducelui si Ducesei de Cambridge ca in acest moment crucial, cand Ucraina se opune cu curaj invaziei Rusiei, ei sunt alaturi de tara noastra si sustin cetatenii nostri curajosi. Binele va triumfa”, a scris pe Twitter presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Pe 26 februarie, Ducii de Cambridge au publicat pe contul lor de Twitter un mesaj prin care povestesc de intalnirea pe care au avut-o cu presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, si sotia lui, Olena Zelenska, in luna octombrie a anului 2020.

5 filme in care a jucat Volodimir Zelenski inainte de a deveni presedintele Ucrainei. Acesta a castigat si un concurs de dans. Vezi prestatiile impresionante - VIDEO

„In octombrie 2020 am avut privilegiul de a-i intalni pe Presedintele Zelenski si Prima Doamna si de a descoperi speranta si optimismul lor pentru viitorul Ucrainei. Astazi suntem alaturi de Presedinte si toti oamenii din Ucraina in timp ce lupta cu mult curaj pentru acel viitor.”, au transmis Ducii de Cambridge. 

De asemenea, si Printul Harry si Meghan Markle si-au aratat solidaritatea fata de Ucraina prin intermediul unui comunicat publicat pe 24 februarie pe site-ul fundatiei lor, Archewell.

„Printul Harry si Meghan, Ducele si Ducesa de Sussex, precum noi toti de la Archewell, sustinem poporul ucrainean in fata acestei incalcari a legii internationale si umanitare, si incurajam comunitatea internationala si liderii ei sa faca la fel.”

Prima Doamna a Ucrainei, declaratie emotionanta dupa invazia Rusiei: „Nu sunt panicata si nici nu voi plange”

Articole din aceeasi categorie