21.05.2024
Se spunea despre ea că e femeia cu cei mai frumoși ochi din lume. Indianca Aishwarya Rai, apariție fascinantă la 50 de ani - FOTO

În anii ’90, se spunea despre ea că este cea mai frumoasă femeie din lume, însă și acum, 30 de ani mai târziu, Aishwarya Rai rămâne una dintre cele mai admirate vedete din showbizul internațional.

Indianca și-a făcut apariția pe covorul roșu al Festivalului de la Cannes, fascinând cu ochii ei de un albastru ireal. La 50 de ani, fosta Miss World impresionează în continuare cu frumusețea ei.

Actrița de la Bollywood a bifat două premiere de film la Festivalul de la Cannes din acest an, însă prima ținută în care s-a afișat a fost criticată de specialiștii în modă. Rochia neagră cu o trena aurie nu a fost pe gustul fanilor, care au catalogat apariția ei drept una dintre cele mai nereușite de până acum.

Puțini au așa ceva acasă! Soții Cebotari au dezvăluit cum arată camera secretă din locuința lor - VIDEO

Indianca și-a mai spălat din păcate la următorul eveniment, unde a purtat o rochie spectaculoasă în nuanțe de albastru, care i-a pus în valoare ochii superbi.

Aishwarya Rai a venit la Cannes însoțită de fiica sa în vârstă de 12 ani. Deși nu a acompaniat-o pe covorul roșu, cele două au fost fotografiate de paparazzi împreună pe aeroportul din Nisa.

La chirurgul plastician ajung doar femeile? Află răspunsul la cele mai frecvente mituri legate de chirurgia estetică - VIDEO

Articole din aceeasi categorie