15.03.2022
Kate Middleton, gest de solidaritate pentru Ucraina! Mesajul subtil transmis prin bijuteriile purtate la un eveniment oficial

Kate Middleton a purtat un set de bijuterii special pentru a-si arata solidaritatea fata de Ucraina.

Ducesa de Cambridge s-a alaturat familiei regale la slujba anuala de Ziua Commonwealth-ului de la Westminster Abbey. Kate Middleton a fost surprinsa purtand o rochie de culoare albastra Catherine Walker, care reflecta una dintre culorile drapelului Commonwealth-ului. De asemenea, tinuta ei a dezvaluit o semnificatie ascunsa emotionanta.

Ksenia Sobchak - dezamagita ca a lucrat prea mult in Rusia: „Lumea, care ieri era deschisa si simpla, astazi a devenit periculoasa si de neinteles. Mai ales pentru noi: oamenii care nu au alte pasapoarte decat cel rusesc”

Kate Middleton a purtat un set de bijuterii in solidaritate fata de Ucraina

Cerceii si colierul cu safir si diamante pe care le-a purtat au fost aceleasi bijuterii pe care le-a avut si cand l-a intalnit pe presedintele Ucrainei Volodimir Zelenski in 2020. La acea vreme, Kate Middleton a asortat bijuteriile cu o rochie albastra, fiind momentul cand ea si Printul William au avut o audienta cu Zelenski si sotia sa, Olena.

Pentru slujba de Commonwealth, Kate a accesorizat tinuta si cu o palarie in aceeasi culoare precum rochia, semnate tot de Catherine Walker, care era preferata regretatei Printese Diana si ale carei tinute Ducesa le poarta des. Ziua Commonwealth-ului este un eveniment anual care celebreaza cele 54 de tari membre.

Nu este prima data cand Kate, in varsta de 40 de ani, isi arata sprijinul prin moda pentru poporul ucrainean. Pe 9 martie, ea a purtat un ac cu steag si un pulover Alexander McQueen albastru pentru a vizita un centru cultural ucrainean din Londra.

De ziua sa de nastere, prezentatoarea Vlada Mardari a mers intr-o escapada fantastica alaturi de sotul ei: „In acest an am sa fiu doar cu sotul meu, cel mai drag om” - VIDEO

Regina nu a participat la ceremonie

Din pacate, Regina Elisabeta a II-a nu a fost prezenta la ceremonia de la Westminster Abbey. Aceasta a ramas la Castelul Windsor, in timp ce continua sa-si asume sarcini usoare dupa recuperarea ei de COVID-19. Cu toate acestea, ea a profitat de ocazie pentru a emite o declaratie prin care isi reafirma angajamentul fata de poporul britanic.

„In acest an al jubileului meu de platina, mi-a facut placere sa reinnoiesc promisiunea pe care am facut-o in 1947, ca viata mea va fi mereu dedicata serviciului”, a spus ea.

Sursa FOTO: Profimedia

Articole din aceeasi categorie