15.03.2022
Ksenia Sobchak - dezamagita ca a lucrat prea mult in Rusia: „Lumea, care ieri era deschisa si simpla, astazi a devenit periculoasa si de neinteles. Mai ales pentru noi: oamenii care nu au alte pasapoarte decat cel rusesc”

La sfarsitul lunii februarie, mai multe vedete si-au facut bagajele si au plecat in strainatate sub pretextul unei vacante de familie planificate. De acelasi lucru a fost suspectata si prezentatoarea TV Ksenia Sobchak, care a spus ca a zburat in vacanta cu fiul ei de 5 ani la Istanbul, iar apoi a fost vazuta pe aeroportul din Tel Aviv. 

Pe 14 martie, Roskomnadzor a blocat oficial reteaua de socializare Instagram pentru rusi, asa ca prezentatoarea TV a scris o postare sincera pe blog in care si-a impartasit ingrijorarile despre viitorul ei. Ea a afirmat ca regreta ca nu a folosit atat de des oportunitatile de a se odihni, dar si-a dedicat tot timpul muncii.

Veronika Didusenko, fosta Miss Ucraina, a reusit sa fuga din calea razboiului: „Nu a existat niciun moment in care sirenele sa nu sune”

Au fost ani minunati... Acum este clar ca poate chiar cei mai buni ani din viata. Intotdeauna am crezut foarte mult in Rusia - am construit o afacere, am creat locuri de munca, am muncit foarte, foarte mult, am castigat foarte bine gandindu-ma ca intr-o buna zi ma voi odihni. A fost o greseala. Acum nu stiu ce se va intampla cu mine si cu cei din jur maine. Dar, dupa cum se spune, nimic in aceasta lume nu se poate sfarsi in nimic. Si singurul lucru pe care il putem face cu adevarat este sa ramanem oameni. Aratati mila, salvati si ajuti pe cei pe care au nevoie, nu-i urati pe cei care va trimit blesteme si urasc doar pentru ceea ce scrie in pasaportul tau „nascut in Rusia”, a scris Ksenia. 

„Lumea, care ieri era deschisa si simpla, astazi a devenit periculoasa si de neinteles. Mai ales pentru noi: oameni care nu au alte pasapoarte decat cel rusesc”, a subliniat Sobchak.

De ziua sa de nastere, prezentatoarea Vlada Mardari a mers intr-o escapada fantastica alaturi de sotul ei: „In acest an am sa fiu doar cu sotul meu, cel mai drag om” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie