17.09.2022
Se marita Jennifer Garner? Reactia adorabila a lui Ben Affleck cu gandul la fosta sotie - FOTO

Ben Affleck pare ca a renascut de la marea nunta pe care a organizat-o impreuna cu mireasa sa, Jennifer Lopez, la resedinta sa discreta din Georgia, SUA.

Daca inainte de nunta era vazut aproape in permanenta trist, nervos, recalcitrant, imbracat in negru si cu o atitudine destul de sumbra, ei bine, lucrurile nu mai stau deloc asa. Deocamdata.

In primul rand, exista o schimbare notabila de stil, Ben profita ca inca este vara si se imbraca, mai nou, in culori deschise, care il avantajeaza din plin.

David Beckham a asteptat 13 ore la coada pentru a-si lua „Adio!” de la regina: „Am venit de la 2 dimineata” - FOTO

Surprinzator, a inceput sa zambeasca fotografiilor. A renuntat la imbufnarea lui cunoscuta vizavi de paparazzii, care au reusit sa-l faca sa rada chiar. Pe fondul aparitiei unor imagini cu fosta sotie si mama copiilor sai cu un inel pe deget ce pare de logodna, Ben Affleck a fost intrebat de fotoreporteri, ce crede? Se marita Jennifer Garner in acelasi an in care si el si-a pus pirostriile cu fosta sa iubire din tinerete?

Amuzat din cale afara, actorul nu a comentat nimic, dar cert este ca s-a amuzat teribil de intrebare.

Coincidenta, fix aceeasi reactie a avut-o si Garner cand a fost rugata sa comenteze zvonul ca s-ar fi logodit cu John Miller si ca se vor casatori. Nu a zis nimic, ci a zambit. Nu stim ce sa credem, ce se ascunde in spatele acestor reactii amuzate. Se distreaza ca zvonul nu se va confirma sau vor sa ascunda realitatea si sa pastreze secretul pana la un eventual anunt oficial?

„Asta nu poate continua...” Victoria Rosca a rabufnit! Actrita a facut dezvaluiri sincere pe retelele sociale: „Nu, nu-mi spuneti ca-s frumoasa si asa” - FOTO

Dincolo de o viitoare casatorie cu iubitul sau, Garner face echipa buna cu Affleck in continuare. Amandoi sunt foarte dedicati cresterii celor trei copii, care au si o mama vitrega acum, pe celebra Jennifer Lopez.

Articole din aceeasi categorie