17.09.2022
David Beckham a asteptat 13 ore la coada pentru a-si lua „Adio!” de la regina: „Am venit de la 2 dimineata” - FOTO

Emotiile l-au coplesit pe fostul fotbalist care a asteptat mai bine de 12 ore pana sa ajunga langa sicriul Reginei Elisabeta a II-a pentru a-si lua „Adio!” de la Majestatea Sa.

In cursul zilei de vineri, Beckham a fost zarit stergandu-si lacrimile in Westminster Hall sau ascunzandu-si cu totul fata in palme. Vadit afectat de moartea reginei, David s-a pus la coada la 2 dimineata, pe 16 septembrie, si a asteptat mai mult de 12 ore pentru a-si aduce omagiul langa sicriul regretatului monarh britanic.

Singur, fara sa fie insotit de familia sa faimoasa, fostul sportiv n-a parut deranjat de atentia pe care o starnea la coada. Dimpotriva. El a ajuns sa se simta in elementul sau alaturi de ceilalti cetateni ai Marii Britanii, care stateau la coada, si chiar le-a cumparat catorva dintre ei gogosi.

Cele mai norocoase 3 zodii in aceasta toamna

Beckham era imbracat in doliu si si-a dat jos sapca neagra cand a intrat in Westminster Hall, unde fusese depus trupul neinsufletit al Reginei Elisabeta a II-a.

„Eu am fost norocos ca am avut cateve momente, in viata mea, pe care mi le-am petrecut cu Majestatea Sa”, a dezvaluit acesta pentru ITV News. „O zi trista, dar, la fel de bine, o zi in care sa ne amintim mostenirea incredibila pe care ne-a lasat-o”, a continuat cel care s-a declarat „distrus” de moartea reginei.

„Sunt cu adevarat trist din cauza mortii Majestatii Sale, Regina. Valuri intregi de iubire si respect am observat la Jubileul de Platina pentru viata sa dedicata tarii”, a scris pe social media la momentul aflarii vestii disparitiei reginei.

„S-a intamplat o minune!” Katy Black si-a asumat un risc mare direct pe masa de operatie si a nascut pe cale naturala: „A fost cea mai usoara si frumoasa nastere a mea” - VIDEO

„Faptul ca suntem afectati astazi demonstreaza ce a insemnat ea pentru cei din tara asta si din restul lumii. Cat de mult ne-a inspirat cu felul in care ne-a condus, cum ne-a consolat cand am dat de greu. Si-a servit tara cu demnitate si gratie pana in ultimele zile de viata”, a continuat Beckham.

Vedeta a lacrimat in momentul in care s-a apropiat de sicriul reginei, dupa ce asteptase 13 ore ca sa ajunga sa-si ia „Adio!” de la suveranul britanic. „Credeam ca o sa dureze mai putin avand in vedere ca am venit de la 2 dimineata… m-am inselat!”, le-a spus David televiziunilor care i-au cerut o declaratie.

Emilian Cretu - incantat de gestul pe care l-a facut Cristiano Ronaldo! Ce afirmatii a facut actorul pe pagina sa de Instagram - VIDEO

Fostul fotbalist a avut parte de mai multe intalniri cu Regina – una dintre ele a avut loc la Palatul Buckingham, in 2015, si alta, la o ceremonie de acordare a unor premii, in 2002.

Articole din aceeasi categorie