13.02.2023
Se iubesc ca-n prima zi! Vezi cum au sarbatorit Cleopatra Stratan si Edward Sanda 3 ani de relatie - FOTO/VIDEO

Cleopatra Stratan si Edward Sanda sunt un cuplu foarte indragit din showbiz. S-au casatorit in august 2021 dupa un an de relatie si acum au aniversat iubirea lor in Maldive, cu o vacanta de vis. Cei doi isi transmit mesaje emotionante la 3 ani de relatie pe retelele de socializare si nu se sfiesc sa arate dragostea in fata internautilor.

Cu ocazia aniversarii relatiei lor, Cleopatra Stratan a postat un mesaj de iubire pentru sotul sau, la care acesta a raspuns cu un mesaj la fel de plin de dragoste. Cantareata i-a transmis lui Edward cat de mult il iubeste si ca isi doreste „cel putin o vesnicie” alaturi de el.

„Pentru ca nu pot sa traiesc fara tine! Te iubesc pana la luna si inapoi, mai mult ca niciodata, pentru cel putin o vesnicie. La multi ani noua pentru a treia aniversare.”, a scris Cleopatra Stratan pe Instagram.

Ileana Lazariuc - vacanta la munte alaturi de fiul si nepoata sa! Vezi ce destinatie turistica a ales de aceasta data actrita - FOTO/VIDEO

De asemenea, si Edward Sanda i-a scris sotiei sale un mesaj emotionant, ce reflecta perfect sentimele sale fata de ea. Cu toate ca mesajul lui a fost unul mai scurt, artistul i-a transmis o urare speciala cu ocazia celor 3 ani de relatie.

„3 ani! Te iubesc infinit,”, a scris Edward Sanda.

Ce spun cei doi despre copii

In vara lui 2021, Cleopatra Stratan si Edward Sanda au devenit sot si sotie. Acum, cei doi se gandesc la a deveni parinti si isi doresc o fetita. Cantaretul a spus ca daca e vorba de voia Domnului, vor avea si ei o papusa, aceasta fiind dorinta lor.

S-au cunoscut inca pe timpul cand erau studenti si de atunci nu s-au mai despartit niciodata! Povestea de dragoste a interpretului Ion Paladi cu sotia lui, Veronica: „Tare ne mai dorim macar un fratior sau o surioara pentru Lucian” INTERVIU

„Cand o da Dumnezeu, atunci o sa fie. Da, noi ne dorim', a completat Cleopatra. Sotul artistei isi doreste sa fie tata de fetita. „Eu vreau sa fie papusa. Da (n.r. – fetita). Acum, ce o sa iasa. Am printre prietenii mei, printre colegi, oameni care au copii acum si zic: ‘Dar eu chiar mi-am dorit fetita si asa a iesit!’. Acum sper sa ma auda si pe mine.”, a marturisit Edward, potrivit Libertatea.

Totodata, Cleopatra este de parere ca exista o relatie cu totul speciala intre tata si fiica, ea avand mereu o relatie exemplara cu tatal ei: „Cred ca tatii de fete au o putere aparte legata de dorintele de a avea fetita, nu stiu de ce. Cred ca este o relatie speciala, vorbind la modul general, intre tati si fiice”.

Articole din aceeasi categorie