13.02.2023
Ileana Lazariuc - vacanta la munte alaturi de fiul si nepoata sa! Vezi ce destinatie turistica a ales de aceasta data actrita - FOTO/VIDEO

Actrita, cantareata si fotomodelul originar din Republica Moldova, Ileana Lazariuc, cunoscuta ca si fiica Anastasiei Lazariuc, nu este activa pe retelele de socializare, insa de aceasta data ea a facut o exceptie.

Pe pagina sa de Instagram, Ileana, a publicat recent cateva fotografii si filmulete din cea mai recenta vacanta a sa.

Impreuna cu fiul ei, Alexander, dar si fiica fratelui sau, pe nume Beatrice, Ileana isi petrece frumos timpul pe muntele Mont Blanc, in comuna Megeve din Franta.

Katalina Rusu - pe ultima suta de metri! Interpreta a organizat o sedinta foto la 34 de saptamani de sarcina - FOTO

Fiica Anastasiei Lazariuc si-a facut si cateva fotografii spectacuoase pe fundalul muntilor inzapeziti.

„Choices and consequences define us. Movement comes after and I think it s the best and baldest part of them all.”, in traducere din engleza: „Alegerile si consecintele ne definesc. Miscarea vine dupa si cred ca este cea mai buna si mai simpla parte dintre toate.”, a scris Ileana Lazariuc in descrierea fotografiilor.

Ileana Lazariuc este o actrita, cantareata si fotomodel roman originara din Republica Moldova. Ea este fiica cea mica a cantaretei Anastasia Lazariuc si a lui Gheorghe Criganuta. A debutat la varsta de 15 ani ca fotomodel, traind incepand din anul 1991 impreuna cu mama sa.

S-au cunoscut inca pe timpul cand erau studenti si de atunci nu s-au mai despartit niciodata! Povestea de dragoste a interpretului Ion Paladi cu sotia lui, Veronica: „Tare ne mai dorim macar un fratior sau o surioara pentru Lucian” INTERVIU

Aceasta a fost casatorita cu Ion Tiriac Junior, dar a divortat de el in 2017. Cei doi am impreuna doi fii pe nume Alexander si Nicholas.

Articole din aceeasi categorie