S-au cunoscut inca pe timpul cand erau studenti si de atunci nu s-au mai despartit niciodata! Povestea de dragoste a interpretului Ion Paladi cu sotia lui, Veronica: „Tare ne mai dorim macar un fratior sau o surioara pentru Lucian” INTERVIU

A inceput luna dragostei, iar asta inseamna ca echipa perfecte.md iti prezinta oamenii ai caror poveste de iubire este o sursa de inspiratie si un scenariu demn de filmele romantice. Afla secretele unei relatii de dragoste puternice in cadrul interviurilor cu mai multe vedete de la noi pe care le urmaresti zilnic pe retelele de socializare.

Ion Paladi este unul dintre cei mai cunoscuti interpreti de muzica populara din Republica Moldova. Aproape toti il stiu pentru activitatea sa artistica, insa mai putini cunosc detalii despre viata sa personala. Afla in interviul de mai jos cum o dezmiarda artstul pe sotia sa, Veronica, dar si ce nu ar ierta acesta nicioadata intr-o relatie.

Cum v-ati cunoscut si cum a inceput relatia voastra?  

„Ne-am cunoscut pe cand eram studenti la Colegiul de Muzica „Stefan Neaga”, eram colegi de curs. Dar am inceput sa ne intalnim abia in anul 3 de colegiu.”

Care au fost calitatile care v-au atras unul la celalalt? 

Cred ca sinceritatea, modestia, rabdarea si bunatatea.”

Care sunt momentele cele mai memorabile din relatia voastra? 

„Petreceam mult timp impreuna la colegiu, ea ma ajuta foarte mult la studii. Seara eu cantam intr-o cafenea cu prietenul meu Igor Stribitchi si ea venea cu prietenele sale sa ne asculte, le cantam piesele lor preferate. Datorita plecarilor cu corala „Gloria” in care cantam, am avut ocazia sa vedem lumea si sa ne cunoastem si mai bine. Au fost cei mai frumosi si speciali ani de studentie!”

Cine dintre voi este mai romantic?  

„Cred ca eu. I-am oferit multe flori, jucarii de plus si scrisori de dragoste.”

Cum a avut loc cererea in casatorie?

„Am cerut-o in casatorie pe Veronica abia dupa absolvirea Academiei de Muzica, Teatru si Arte Plastice. Era ziua ei, am iesit la un restaurant sa cinam intr-un cerc foarte restrans. I-am luat un buchet imens de trandafiri rosii - 101, un urs de plus de 2 metri si evident, inelul de logodna. Ea nu se astepta. A fost o surpriza frumoasa pentru ea.”

S-au indragostit de la prima vedere, iar in scurt timp a cerut-o de sotie. Povestea de dragoste a bloggeritei Katy Black cu sotul ei: „El a asistat la prima nastere, m-a sustinut mult si atunci cred ca m-am convins ca am un barbat adevarat alaturi”. INTERVIU

Cum o sa marcati Ziua Indragostitilor in acest an?  

„Inca nu am decis. Probabil vom iesi in oras la o cina.”

Cum va vedeti peste 50 de ani? 

„Fericiti si impliniti, calatorind prin lumea mare alaturi de copii, caci tare ne mai dorim macar un fratior sau o surioara pentru Lucian.”

Ce valori ati preluat din relatia parintilor vostri?

„Familia este cel mai important in viata si ea trebuie pastrata cu sfintenie, daruire, cu multa rabdare si dragoste!”

Va certati des? Cine cedeaza primul?  

„Sincer, foarte rar ne certam. Mereu ne zicem fara ocolisuri ce avem pe suflet si se rezolva in data. Noi suntem foarte compatibili ca caractere. Uneori nu avem nevoie nici de cuvinte, ne intelegem din priviri.”

Ce nu ati ierta niciodata? 

„Tradarea.”

Care a fost cel mai frumos cadou primit de la sotie? 

„Nasterea feciorului meu, Lucian.”

Cum petreceti timpul liber in doi?

„Timp liber in doi avem mai putin, fiindca eu daca lipsesc mult de acasa trebuie sa petrec timp si cu Lucian, deci se primeste ca noi petrecem mai mult timp in 3. Dar avem timp si pentru noi 2, mergem impreuna la shopping, la un pranz sau la o plimbare in parc.”

Cine gateste mai des?

„Sigur ca Veronica, dar cind sunt acasa o ajut cu mare drag.”

Cand s-au vazut prima data, nu s-au placut! Povestea de dragoste a interpretei Diana Stoica cu sotul ei, Dan: „Unul dintre cele mai de top ar fi momentul in care am fost dusa acasa la parintii lui pentru prima data” INTERVIU - FOTO

Cine dintre voi este mai gelos?

„Cand eram studenti eram foarte gelos, acumnlocul geloziei l-a luat increderea.”

Odata cu aparitia copilului ce s-a schimbat in relatia voastra? 

„Relatia a devenit si mai frumoasa. Am devenit mai responsabili, fiindca am devenit parinti si trebuie sa educam frumos si corect un puiut de om.”

Ce obisnuinte din rutina zilnica a sotie va deranjeaza?
„Ma deranjeaza cand mereu cauta sa faca ceva prin casa in loc sa se odihneasca.”

Ati fost vreodata in situatia de a divorta?

Nu! Niciodata!”

Cum faceti fata provocarilor de cuplu care apar?

Le discutam si trecem peste ele. Orice provocare e si o lectie.”

Ce calitati apreciati cel mai mult la jumatatea voastra?

„Ca e o gospodina minunata, face cea mai delicioasa mancare. Este o sotie si o mama foarte rabdatoare.”

Cum va dezmierdati unul pe celalalt?

„Dezmierdarea vine inca din studentie, ne zicem unul altuia „ingeras”. Asa am scris-o in agenda de telefon atunci si asa este si acum!”

Autor: Eliza Balitchi

Articole din aceeasi categorie