04.10.2022
Constantin Moscovici - 40 de ani de scena! Vezi cum a avut loc un concert inedit dedicat zilei sale de nastere, unde i-a adunat pe colegii de breasla: „Am pregatit o surpriza chiar si pentru mine, am incercat sa cant rock la nai pentru prima data in viata” - VIDEO

Constantin Moscovici a marcat cei 40 de ani de activitate intr-un mod inedit. Si-a adunat admiratorii la un concert intitulat “Solo”, dat si cu prilejul zilei de nastere. Ce program muzical a sustinut renumitul naist si despre alte surprize ale serii, afla din reportajul marca O Seara Perfecta.

Sala Teatrului National de Opera si Balet “Maria Biesu” a fost plina ochi de spectatori, la concertul lui Constantin Moscovici. 

„Vin de la Bucuresti pentru acest concert, pentru compatriotul nostru.” 

„E un interpret special pentru tara noastra, ca este cunoscut in mai multe tari. E un om talentat, ii dorim sa ne bucure mai departe cu piese.”

Valerie Lungu - criticata in mediul online din cauza ca „este foarte slaba”! Vezi cum a raspuns bloggerita comentariilor rautacioase: „Ma pun sa mananc...” - FOTO

Marele naist si-a propus sa aduca la concert oameni dragi atat in sala, cat si in scena. 

Constantin MOSCOVICI, NAIST SI COMPOZITOR: “ Sunt alaturi de prieteni adevarati si ma conving ca am un public al meu, in doua saptamani a fost sold out.. in sala tot sunt prieteni.” 

„Omul se naste singur... am numit concertul solo, dar solo cu prieteni.” 

Constantin Moscovici a pregatit un program divers pentru spectatori. 

Michelle si Barack Obama, schimb neobisnuit de declaratii la 30 de ani de casnicie

„Duete internationale, am invitat-o pe Livia Socolov.. Am pregatit o surpriza chiar si pentru mine, am incercat sa cant rock la nai pentru prima data in viata.” 

Andrei PORUBIN, PREZENTATOR:“ Spectacolul este interesant prin ceea ca include multe duete.. cireasa de pe tort este Tamara, cantareata din Georgia. A muncit pe aceeasi scena cu Constantin, a venit special sa-l felicite.” 

Una dintre surprizele serii a fost titlul care i-a fost acordat chiar in timpul concertului. 

Ion CEBAN, PRIMAR CHISINAU:„Constantin Moscovici, cetatean de onoare al acestei tari.. felicitari.”

Si ce fel de zi de nastere fara felicitari din partea prietenilor?

Andrei PORUBIN, PREZENTATOR:„Vreau sa-i doresc sa se simta exact ca acum.. intr-o forma fizica si morala absoluta.” 

Liviu STIRBU, COMPOZITOR:“ Vreau sa-l felicit cu acest concert.. sa transforme totul intr-un concert atat de daruitor.”

Articole din aceeasi categorie