24.06.2022
Se bucura de o colectie spectaculoasa de ii, iar una dintre ele are o vechime de peste 100 de ani! Vezi cum arata camasa traditionala preferata a Tatianei Heghea - FOTO/VIDEO

Pentru ca in fiecare an pe data de 24 iunie este sarbatorita Ziua Internationala a Iei, interpreta Tatiana Heghea a decis sa poarte si ea azi acest articol vestimentar.

Artista a publicat cateva video-uri pe pagina sa de Instagram in care a vorbit despre ia sa preferata, originara din Banat. „Dragii mei, va salut asa live aici. Am simtit nevoia sa imbrac aceasta ie. Este o ie cu o vechime de peste 100 de ani. E din zona Banatului si am primit-o de la buna mea prietena, domana Elena Santa Maria. O port ori de cate ori am ocazia.”, a mentionat Tatiana.

Primul portret oficial al Printului William si al lui Kate Middleton a fost dezvaluit - FOTO

De asemenea interpreta a adaugat: „Tuturor la multi ani cu aceasta zi pin care putem sa ne identificam, sa ne remarcam si sa spunem totul despre noi fara a folosi cuvinte”.

Tatiana a accentuat faptul ca ii plac absolut toate iile, indiferent ca sunt vechi sau noi. „Imi plac toate iile, si cele actuale, si cele mai moderne, si cele stilizate, si cele vechi. Toate ma fac sa ma simt mai autentica.”

Totodata, artista a publicat si cateva fotografii pe care le-a facut purtand ii.

Moldova are stil! Vezi lista fashion bloggeritelor de la noi care ar putea cuceri cele mai mari case de moda cu aspectul impecabil si tinutele creative formate - FOTO

Tatiana Heghea este o artista din Republica Moldova. Din repertoriul ei muzical fac parte piese precum: „Pui-de om”, „Prima invatatoare”, „Vara asta”. Artista este casatorita cu Eugen Rabei si au trei copii Regina-Raluca, Arthur-Elisey si Tiberiu-Alexander.

Poarta ie cu madrie! De Ziua Internationala a Iei vezi cat de bine le sta vedetelor din tara in camasa traditionala - FOTO

Articole din aceeasi categorie