24.06.2022
Primul portret oficial al Printului William si al lui Kate Middleton a fost dezvaluit - FOTO

La mai bine de 10 ani de cand s-au casatorit, Ducii de Cambridge au primit primul portret oficial.

La Fitzwilliam Museum, artistul Jamie Coreth si-a expus lucrarea, iar Printul William si Ducesa Catherine de Cambridge au vizionat cu mult drag primul lor portret, o piesa de arta.

In tablou, Kate poarta o rochie verde si pantofi verzi, iar William un costum negru si cravata gri.

Moldova are stil! Vezi lista fashion bloggeritelor de la noi care ar putea cuceri cele mai mari case de moda cu aspectul impecabil si tinutele creative formate - FOTO

Comanda acestui portret s-a dat in 2021 de catre  Cambridgeshire Royal Portrait Fund, ca un cadou pentru Cambridgeshire, unul din comitatele ceremoniale ale centrului Angliei.

Artistul Jamie a marturisit ca pentru el a fost ”privilegiul vietii” sa picteze portretul regal, potrivit unui comunicat emis de Palatul Kensington: „Este privilegiul extraordinar al vietii mele sa fiu ales ca pictor pentru acest tablou. Am dorit sa surprind Altetele Lor Regale relaxate si abordabile, dar si elegante si demne.”

Ducesa a fost pictata purtand rochia verde de la The Vampire’s Wife si pantofii cu toc Manolo Blahnik Hangisi. De asemenea, poarta o brosa cu perle.

A avut complexe, dar a reusit sa scape de ele! Ce spune Anna Asti despre haterii care o critica pentru felul in care arata: „Ma criticam pentru faptul ca am 2 barbii”

Ducii de Cambridge si-au vazut tabloul ieri, la Fitzwilliam Museum, iar Printul William a exclamat: „E chiar mare!”.

Articole din aceeasi categorie