28.10.2022
Se afla in cea mai fericita perioada din viata sa! Gabriella Damir - sedinta foto curajoasa in al doilea trimestru de sarcina - FOTO

Anterior, Gabriella Damir Burlaca si sotul ei Roman au jucat o nunta frumoasa dupa un an de la oficializarea relatiei lor. In cadrul evenimentului, mirii au anuntat ca sunt in asteptarea primului lor copil.

Recent, Gabriella Damir a organizat o sedinta foto in care si-a etalat burtica bine conturata. Tanara a publicat o serie de fotografii si filmulete din cadrul sedintei pe pagina sa oficiala de Instagram. 

Pentru sedinta, tanara a avut cateva tinute sau, aproape tinute. Primul sau look continea doar un cearsaf alb. Aceasta a incercat sa-si acopere zonele intime cu cearsaful, lasand la iveala burtica sa. 

„Binecuvantata”, a mentionat Gabriella in descrierea imaginilor sale. 

Prima vacanta in 5! Cel mai mic copil al Tatianei Heghea a zburat cu avionul pentru prima data in viata sa. Vezi cum a fost experienta - FOTO

A doua sa tinuta a fost o salopeta bej, stralucitoare. 

Imaginile sunt pline de eleganta, acuratete si rafinament. 

„Aici aveam 22 saptamini. Acum suntem maricei”, a tinut sa mentioneze tanara. 

Xenia Deli - moment emotionant de ziua sa! Vezi cum a fost felicitata de catre fiica sa, Anastasia - VIDEO

„Cea mai fericita perioada de pana acum…”, a afirmat tanara in dreptul imaginilor sale. 

Atat urmaritorii sai, cat si prietenii i-au apreciat fotografiile. Cu totii au lasat doar comentarii frumoase. 

„Imi place”, Cristina Scarlevschi. 

„Superba! Arati fenomenal! Bravo si echipei, fotografiile is minunate”, Nathaniel Kowalsky. 

„Ce frumos”, Anastasia Fotachi. 

„Esti minunata, femeie”, „Woooooow, foarte sensual si in acelasi timp atat de delicat”, „Asta chiar e binecuvantare! Aratati minunat!”, „Cata femenitate redau pozele date”, „Foarte frumos”, „Atat de deosebita”, „Un exemplu frumos si demn de admirat!”, au fost doar cateva dintre comentariile lasate de catre urmaritorii Gabriellei in dreptul fotografiilor sale. 

Catalin Ungureanu - despre „Terapia pumnului in moaca”. Scriitorul a lansat un nou roman autobiografic in care vorbeste despre procesul transformator al personajului sau - VIDEO

Gabriella Damir este casatorita cu regizorul Roman Burlaca. Cei doi sunt in asteptarea primului lor copil. De asemenea aceasta este una dintre cele mai urmarite bloggerita din Moldova. Ea are peste 100 de mii de urmaritori pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie