28.10.2022
Prima vacanta in 5! Cel mai mic copil al Tatianei Heghea a zburat cu avionul pentru prima data in viata sa. Vezi cum a fost experienta - FOTO

Dupa multe evenimente si multa munca, Tatiana Heghea a decis sa plece la odihna impreuna cu familia sa. Aceasta este prima data cand ei merg toti 5 intr-o vacanta. Vezi mai jos cum a reusit micutul Tiberiu-Alexander sa suporte zborul. 

Dimineata de ieri a fost perfecta pentru Tatiana Heghea si familia sa, caci au inceput-o cu totii cu o priveliste impecabila, catre mare. 

Totusi, pana a ajunge la locul destinatiei, interpreta a avut o multime de griji, pentru ca acesta a fost primul zbor al baiatului sau, Tiberiu-Alexander. „Mare eveniment pentru noi”, a scris artista si a adaugat: „Iti dorim sa ai o viata cu decolari line si aterizari sigure, puiul nostru”. 

Aceasta este oficial prima lor vacanta in 5. Cu totii erau entuziasmati si aveau doar emotii pozitive atunci cand au pornit. „Tineti-ne pumnii. Eu stiu ca va fi minunat. Copiii mei, partenerii mei de nadejde”. 

A inceput un nou an cu sloganul „Hakuna Matata”! Tatiana Koberidze, care a implinit 30 de ani, a ales o destinatie exotica pentru a-si sarbatori ziua de nastere: „Nu credeam ca voi plange in aceasta zi...” - FOTO/VIDEO

Cu toate acestea, Tiberiu-Alexander a fost foarte bravo in timpul zborului. Micutul avea mereu cate o ocupatie. Prima si cea mai importanta era sa manance, alta - sa doarma. 

De ziua sa de nastere este obosita, dar fericita! Ce mesaj a publicat Nelly Ciobanu in mediul online cu ocazia implinirii a 48 de ani

Micutul nu statea locului. Acesta mergea ba la mama, ba la tata in brate, era vorbaret si foarte ascultator. 

Tatiana Heghea este o artista din Republica Moldova. Din repertoriul ei muzical fac parte piese precum: „Pui-de om”, „Prima invatatoare”, „Vara asta”. Artista este casatorita cu Eugen Rabei si au trei copii Regina-Raluca, Arthur-Elisey si Tiberiu-Alexander.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie