27.08.2022
Scriitoarea Teresa La Darte a acuzat-o pe Taylor Swift de plagiat si a dat-o in judecata

Scriitoarea Teresa La Darte a acuzat-o pe interpreta Taylor Swift de plagiat. La Darte a afirmat ca designul copertei albumului interpretei care a fost lansat in 2019, este exact acelasi ca si al poeziilor sale. Despre acest lucru scrie editia TMZ.

Potrivit scriitoarei, Swift a copiat „atmosfera si designul” colectiei sale de poezii din 2010. In documentele obtinute de jurnalisti, scriitoarea a sugerat ca Taylor si echipa sa au citit cartea sa „Lover” si au decis sa repete conceptul cartii. 

Fosta sotie a lui Arnold Schwarzenegger are fata complet transformata. Ce se intampla cu Maria Shriver - FOTO

Ea a adaugat ca, cartea sa si albumul lui Taylor nu doar ca au aceeasi denumite: fiecare lucrare este „o amintire despre anii din trecut, imortalizata intr-o combinatie de componente scrise si vizuale”. La Darte crede ca schema de culori si stilul lucrarii sunt prea asemanatoare pentru a fi o simpla coincidenta. Acum, scriitoarea cere despagubiri de peste 1 milion de dolari. 

Drew Barrymore - acuzata in mediul online de rasism din cauza unui filmulet. Vezi care este motivul - VIDEO

Acesta nu este primul proces pentru plagiat impotriva lui Taylor Swift. Recent, ea a fost data in judecata de compozitorii Sean Hall si Nathan Butler, care sustin ca interpreta a folosit in melodia sa „Shake It Off” replici din piesa lor, scrisa in 2001 „Playas Gon' Play”.

Articole din aceeasi categorie