26.08.2022
Fosta sotie a lui Arnold Schwarzenegger are fata complet transformata. Ce se intampla cu Maria Shriver - FOTO

Maria Shriver e de nerecunoscut. Fosta sotie a lui Arnold Schwarzenegger a fost surprinsa in Santa Monica, California in timp ce se indrepta spre masina dupa ce trecuse pe la santierul unde isi construieste o noua casa.

Femeia de 66 de ani nu era machiata, dar parea transformata total. Acum nu stim daca anii isi spun cuvantul sau Maria se confrunta cu urmarile unei operatii prost executate.

Ireland Baldwin, acuzata de fani ca a beneficiat de nepotism in cariera sa. Fiica lui Alec Baldwin a avut o reactie agresiva pe TikTok - VIDEO

Imbracata in colanti negri, pe care i-a asortat cu un tricou alb si cu parul prins neglijent la spate, Maria Shriver nu a trecut neobservata.

Shriver s-a despartit de Arnold in 2011, dupa ce a aflat ca starul, in varsta de 75 de ani, a conceput un copil cu menajera familiei, Mildred Baena, cu 15 ani in urma.

Asemanarea stransa a fiului Joseph cu Schwarzenegger a determinat pe Shriver sa-i puna la indoiala paternitatea, fortand-o pe Baena sa dezvaluie adevarul.

Shriver a cerut divortul la scurt timp dupa, dar aceasta a fost finalizat un deceniu mai tarziu.

Paris Jackson, cel mai sincer interviu. Fiica lui Michael Jackson a dezvaluit cum a ajutat-o terapia sa se iubeasca mai mult pe ea: „Cand ma privesc in oglinda, nu mai urasc ceea ce vad”

Maria si Arnold au impartit o avere de 400 de milioane de dolari. Actorul „Terminator” are patru copii - Katherine, 33 de ani, Christina, 31 de ani, Patrick 29 de ani si Christopher, 25 de ani - cu fosta sa sotie.

Chiar daca s-au intalnit cu alte persoane de la separare, Maria si Arnold sunt vazuti adesea impreuna la evenimentele din familie, de la care nu lipseste nici Joseph, care lucreaza in prezent in domeniul imobiliar.

Articole din aceeasi categorie