27.07.2023
Schimbarile se tin lant in viata Dianei Ballerini! Ce operatie estetica urmeaza sa-si mai faca femeia de afaceri - VIDEO

Diana Ballerini este intr-o continua schimbare, femeia de afaceri a decis sa-si puna implanturi. Vezi in articolul de mai jos ce detalii a dezvaluit pe social media.

Femeia de afaceri a venit pe pagina sa de Instagram cu mai multe InstaStory-uri chiar din timpul consulatiei cu medicul care urmeaza sa-i puna implanturile. Medicul ii sugerase sa-si puna 250 mililitri, deoarece daca isi pune mai putin nici nu are sens de facut aceasta interventie.

Nina Cretu - sedinta foto intr-o rochie de 15 lei: „Inca o dovada ca persoana da valoare hainei...” - FOTO/VIDEO

Dupa ce a dezvaluit ce interventie urmeaza sa-si faca, internautii au venit cu mai multe mesaje in privat.  Femeia de afaceri a venit cu un raspuns:„Fetele, hai sa ne calmam, sa nu sarim in cap. Fiecare decide pentru sine ce e mai bine si ce nu si asta e pentru orice in viata asta. Omul are viata sa si gandeste si stie mai bine ce are nevoie si ce nu. Atat. Calmati-va”.

The Motans si Emaa - o noua colaborare de succes! Interpretii au lansat piesa „La ce te gandesti” - VIDEO

„Atunci cand universul si-a deschis portile si visele mele unul cate unul devin realitate. Numaratoarea incepe pentru urmatorul. Abia astept sa ma impart cu voi, credeti in voi si in puterea dorintei. Recunoascatoare”, a scris Diana dupa ce a iesit din cabinetul medicului.

Tatiana Koberidze va deveni mama pentru prima data! Locul magic in care a facut marele anunt - VIDEO

Femeia de afaceri este o motivatie pentru comunitatea sa. Aceasta a primit un mesaj in direct unde una dintre urmaritoare ia lasat un mesaj de multumire.

Diana Ballerini este o femeie de afaceri. Aceasta a divortat recent de antreprenorul italian Marco Ballerini. Cei doi au impreuna o fiica, Iris. Femeia de afaceri mai are un fiu din prima casatorie, pe nume Gabriel.

Articole din aceeasi categorie