27.07.2023
The Motans si Emaa - o noua colaborare de succes! Interpretii au lansat piesa „La ce te gandesti” - VIDEO

Dupa ce si-au uimit fanii in 2020 cu „Insula”, cei doi artisti au dat din nou lovitura cu o piesa nou-nouta si anume „La ce te gandesti”.

Despre lansarea piesei, The Motans a anuntat prin intermediul unui filmulet postat pe Instagram in care apare alaturi de artista din Romania.

„La ce te gandesti // 27.07 // Pre-Save link in bio”, a scris solistul trupei The Motans, Denis Roabes, iar Emaa a adaugat: „Yeyee”.

Cristina Scarlevschi - fotografie rara alaturi de fiul ei! Vezi cat de mult a crescut Alexander - FOTO

„Mamaaaa.. Ce bine vi se potrivesc vocileeeee”, „Ce bine suna”, „Combinatie perfecta, voci pe care le-ai tot asculta”, „Foarte frumoase voci”, „Cat de faini sunteti! Energia voastra se simte la distanta”, „Top! Aratati bine si impreuna”, sunt cateva dintre mesajele din sectiunea de comentarii de pe Youtube si Instagram.

The Motans este un cantaret, compozitor si textier din Republica Moldova. Artistul si-a lansat pe 7 martie 2018 albumul de debut My Gorgeous Drama Queens.

Tatiana Koberidze va deveni mama pentru prima data! Locul magic in care a facut marele anunt - VIDEO

Emanuela Alexa, cunoscuta profesional ca Emaa, este o cantareata si compozitoare romana. Ea a devenit cunoscuta in anul 2020 dupa lansarea piesei „Insula” in colaborare cu The Motans, care i-a adus colaborarea cu Global Records. In vara lui 2021, Carla's Dreams lanseaza primul proiect cu Emaa, iar single-ul „N-aud” a intrat rapid in topurile muzicale din Romania si Republica Moldova.

Articole din aceeasi categorie